Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Overdag een sprookje…S’avonds een sprookje!

Overnachten in de magie!

Wat is er nu mooier dan te kunnen overnachten tussen de Disney figuren en de magie te verlengen? In Disneyland Paris, kun je kiezen uit verschillende hotels. Je kunt iets verder weg van het park verblijven. Dan ga je met een shuttle-bus op en neer naar het park en je hotel.
Maar je kunt ook verblijven op het park zelf. En dat is zeker een aanrader. Je bent zo vanuit je hotel in de parken en alles is in de Disneysferen. Je ontloopt de magische sferen van Disney niet.
De eerste keer heb ik overnacht in het NewportBay hotel:

In dit majestueuze hotel aan Lake Disney vind je maritieme details met de charmante sfeer van de jaren 20. Het hotel is erg groot en je vindt er dan ook een mooi groot zwembad. Ontbijten doe je in de beneden gelegen restaurants. Hier heb je verschillende buffetten, waar volop keuze is in eten. De kamers zijn mooi ruim en van alle faciliteiten voorzien. Vanuit Newport Bay loop je in 15 minuten naar Disney Village.

Hotel New York – The Art of Marvel

In dit volledig vernieuwde 4-sterrenhotel bewonder je de machtigste collectie MARVEL- kunst ter wereld. Het comfort en de uitmuntende services brengen je in de sfeer van Manhattan. In het hotel kijk je je ogen uit en kun je zelfs als een superheld op de foto. Dit doe je bij één van de Hero photo stations. Neem een duik in de Metro Pool (zwembad). Shop in de New York Boutique, of Relax in de sauna of de hamam. Het kan er allemaal.
De kamers zijn erg ruim en modern. Voorzien van hedendaagse snufjes.
Vanuit het hotel ben je binnen 10 minuten in het Disneyland park.

Lekker uitrusten en bijkomen

En waar doe je dit nu beter dan in het Sequoia Lodge hotel. Dit comfortabele en elegante hotel ligt aan de rand van Lake Disney, omgeven door een dennen- en sequoia-bos, op een korte wandeling van de Disney Parken. De kamers zijn in lodge-stijl met een vleugje Bambi-magie. Er staan gigantische dennenbomen en je waant je echt even in een ander land.

Country & Western

Op korte loopafstand van de parken bevindt zich hotel Cheyenne. Een weids opgezet complex, in de stijl van de cowboys en indianen. In de lobby kun je Toy Story Figuren ontmoeten. Wist je dat Disney Hotel Cheyenne een groentetuin heeft van 245 m² waar verschillende soorten biologische groenten, fruit en kruiden worden geteeld?
Ook hier zijn de kamer ruim en fijn ingericht. En is het bij de open haard, heerlijk bijkomen van de lange en gezellige dag.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht