Openingstijden
Maandag
09:00 - 18.00 (op afspraak )
Dinsdag
09:00 - 18:00 (op afspraak )
Woensdag
09.00 - 13.00 (op afspraak )
Donderdag
09:00 -18:00 (op afspraak )
Vrijdag
09:00 -18:00 (op afspraak )
Zaterdag
09:00 -13:00 (op afspraak )
Zondag
Gesloten
Over Alieke Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Pieter Oosthoek

Toen ik een reis organiseerde naar Engelberg met 40 deelnemers vroeg ik Alieke of zij deze reis wilde verzorgen. In het voortraject waren er wel de nodige hobbels te nemen maar mede door de flexibiliteit, het hoge tempo en de prima kwaliteit van dienstverlening werd deze reis echt een succes. Over twee jaar organiseren wij deze reis opnieuw en dan komen wij zeker bij jou terug.
Dank Alieke !!

Betsy Mulder

Alieke heeft onze vakantie naar Lanzarote geboekt. We zijn net terug van een super all.in vakantie. Alles was keurig geregeld. Zelfs het parkeren op Schiphol.

Volgende vakantie gaan we zeker weer bij haar boeken.

Bedankt Alieke

vakantie Lanzarote

Alieke heeft onze vakantie naar Lanzarote geboekt. We zijn net terug van een super all.in vakantie. Alles was keurig geregeld. Zelfs het parkeren op Schiphol.

Volgende vakantie gaan we zeker weer bij haar boeken.

Bedankt Alieke

Wil je een beoordeling op mijn site plaatsen gebruik dan onderstaande link:

https://tuiathome.nl/reisadviseur/alieke-brouwer/reageer/

 

 

 

Vakantie Malaga

Wederom weer alles picobello voor mekaar. Wij kunnen iedereen deze vakantie aanraden inclusief hotel. Super locatie en heerlijk ontbijtbuffet. Bediening echt 100% in orde van receptie tot kamer verschonen. Via Duitsland met garage op 2 minuten lopen en vliegtuig met beenruimte dankzij jou. We gaan( deden we ook al) iedereen jou aanbevelen. Kan echt niets negatiefs bedenken. Dank je voor deze onvergetelijke vakantie.

 

Familie Meijerink

Super goed geholpen, helaas moesten we annuleren dit heeft zei ook uitstekend voor ons geregeld.

Familie Beltman

We hebben een hele fijne vakantie gehad dankzij de goede voorbereidingen van Alieke! De reis was naar wens samengesteld en op alle vragen werd snel een antwoord gegeven. Dit gaf rust en extra vakantietijd

Karin Haverslag

We hebben kunnen genieten van een zorgeloze vakantie mede dankzij de goede diensten die Alieke ons als zelfstandig reisadviseur van TUI heeft geleverd.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en last minute wijzingen in vluchten werd allemaal snel en prima door Alieke opgelost, waardoor we er geen hinder van hebben ervaren.
Een volgende vakantie zullen we zeker weer door Alieke laten verzorgen!
Harry en Herma

Wij zijn op vakantie na Bonaire geweest . Wat heeft Alieke ons voor treffelijk geholpen werkelijk met alles . Zelfs met het mee denken wat er allemaal moest gekopieerd worden tot online incheck van alles . En dat met 5 uur tijd verschil deed ze dit ook vanuit Nederland om ons weer terug te laten komen na Nederland. Echt een TOP vrouw . Ik zou zeggen boek bij haar u vakantie en u kunt zelf relax op vakantie gaan . Vergeet niet u koffer mee te nemen !!

Lieve Alieke wij zijn meer dan tevreden over jouw werk . Je hebt ons geweldig geholpen !!

Groeten Familie Tijink uit Rijssen

alieke.brouwer@tuiathome.nl

Stuur Alieke een bericht