Openingstijden
Maandag
09:00 - 18.00 19:00 - 22:00
Dinsdag
19:00 - 22:00
Woensdag
09.00 - 13.00 19:00 - 22:00
Donderdag
19:00 - 22:00
Vrijdag
19:00 - 22:00 ( op afspraak )
Zaterdag
10:00 -13:00
Zondag
Gesloten
Over Alieke Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

vakantie Lanzarote

Alieke heeft onze vakantie naar Lanzarote geboekt. We zijn net terug van een super all.in vakantie. Alles was keurig geregeld. Zelfs het parkeren op Schiphol.

Volgende vakantie gaan we zeker weer bij haar boeken.

Bedankt Alieke

Wil je een beoordeling kwijt of meer reviews lezen? Klik dan op onderstaande link om op mijn bedrijfspagina op google te komen.

https://g.page/r/CTZgPtBlV-xzEB0/review

 

 

Vakantie Malaga

Wederom weer alles picobello voor mekaar. Wij kunnen iedereen deze vakantie aanraden inclusief hotel. Super locatie en heerlijk ontbijtbuffet. Bediening echt 100% in orde van receptie tot kamer verschonen. Via Duitsland met garage op 2 minuten lopen en vliegtuig met beenruimte dankzij jou. We gaan( deden we ook al) iedereen jou aanbevelen. Kan echt niets negatiefs bedenken. Dank je voor deze onvergetelijke vakantie.

 

Familie Meijerink

Super goed geholpen, helaas moesten we annuleren dit heeft zei ook uitstekend voor ons geregeld.

Familie Beltman

We hebben een hele fijne vakantie gehad dankzij de goede voorbereidingen van Alieke! De reis was naar wens samengesteld en op alle vragen werd snel een antwoord gegeven. Dit gaf rust en extra vakantietijd

Karin Haverslag

We hebben kunnen genieten van een zorgeloze vakantie mede dankzij de goede diensten die Alieke ons als zelfstandig reisadviseur van TUI heeft geleverd.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en last minute wijzingen in vluchten werd allemaal snel en prima door Alieke opgelost, waardoor we er geen hinder van hebben ervaren.
Een volgende vakantie zullen we zeker weer door Alieke laten verzorgen!
Harry en Herma

Wij zijn op vakantie na Bonaire geweest . Wat heeft Alieke ons voor treffelijk geholpen werkelijk met alles . Zelfs met het mee denken wat er allemaal moest gekopieerd worden tot online incheck van alles . En dat met 5 uur tijd verschil deed ze dit ook vanuit Nederland om ons weer terug te laten komen na Nederland. Echt een TOP vrouw . Ik zou zeggen boek bij haar u vakantie en u kunt zelf relax op vakantie gaan . Vergeet niet u koffer mee te nemen !!

Lieve Alieke wij zijn meer dan tevreden over jouw werk . Je hebt ons geweldig geholpen !!

Groeten Familie Tijink uit Rijssen

alieke.brouwer@tui.nl

Stuur Alieke een bericht