Openingstijden
Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Familie van de Kant

Beste Chantal,
Super bedankt dat je het voor ons mogelijk hebt gemaakt dat wij met z’n allen nog een vliegvakantie konden maken. Een van de reisgenoten heeft een vervelende diagnose gekregen, waardoor hij minder mobiel is/was. Door alles wat jij geregeld hebt, heeft hij ontzettend genoten en vertrouwen gekregen dat een vakantie met z’n allen weer mogelijk is. Gewoon top. Van het begin tot het einde was alles super geregeld. Ook tijdens de vakantie bleef je aangesloten. Wij kunnen iedereen aanraden om je wensen en vragen bij Chantal neer te leggen, ze komt al haar afspraken na en regelt het. Een prachtig verzorgde reis, waardoor we met z’n allen konden genieten en ontspannen. Wij hebben met de familie hierdoor weer mooie herinneringen met elkaar. Chantal nogmaals bedankt. Volgende reis boeken we via jou.

Eva

Super adviseur! Schakelt snel, neemt alles uit handen en is daarnaast heel (attent) betrokken.

Fam. Ligthart

Wij zijn heel blij met de goede begeleiding bij het kiezen van de accomodatie, informatie verstrekking en snelle reactie van Chantal bij vragen over onze reis. We komen graag bij je terug!

Jaco en Anke de Jong

Wat heerlijk om ontzorgt te worden als je een vakantie wil boeken! Ik werd niet blij van al die sites bezoeken en op zoek te gaan naar het leukste plekje, reuze fijn dat Chantal dat voor ons heeft gedaan en met succes. Na kort overleg keuzes gemaakt en zij heeft verder alles geregeld. Een heerlijke vakantie gehad, no stress dus meer om iets te boeken hier. Dank!

Peter Blankestein

Chantal heeft ons op weg geholpen bij een fantastische reis door Canada en Amerika.
Er was vooraf veel onduidelijk en er waren veel vragen zeker gezien de resterende corona regels, Chantal heeft alle vragen en onduidelijkheden beantwoord en ervoor gezorgd dat wij gerust en goed voorbereid op pad konden, mede hierdoor hebben wij een fantastisch rondreis kunnen maken.

We kregen vooraf een goed gevulde map met alle papieren, kaarten van de routes en omgevingen en een lonely planet reisgids van oost amerika, een persoonlijk kaartje bijgaand de reisbevestigingen en reisgegevens van klm.
Bij vragen kregen wij vrijwel direct reactie per app of e-mail, zelfs savonds en in het weekend!
Al met al 10 uit 10!

Petra Verschure

Een goede reisadviseuse. We hebben een heerlijke vakantie in Andalusië gehad. Al onze vragen werden snel en vakkundig beantwoord. We vragen zeker aan Chantal onze volgende vakantie te regelen!

Joset Chacón – van Esch

Chantal heeft goed naar onze wensen en behoefte geluisterd en heeft hierdoor een perfect passende vakantie voor ons gevonden. We hebben een heerlijke week gehad op Lanzarote!

Iris den Otter

Voor onze vakantie deze zomer (2021) met Chantal in contact gekomen. Mijn ouders hadden al heel goede ervaringen met haar en adviseerden contact op te nemen. Wij hadden onze reis online geboekt via Dreizen, zonder al te veel research van te voren. Corona en het faillissement van Dreizen maakten dat we niet goed wisten wat we moesten doen. Chantal heeft ons van a tot z fantastisch geholpen. Na een fijn gesprek heeft ze ons een aantal voorstellen opgestuurd. Wij werden daar enorm enthousiast over en hebben onze vakantie omgeboekt. Naast de vraag of we wel naar onze oorspronkelijke bestemming konden gaan (Corona), heeft Chantal aangegeven dat er volgens haar bestemmingen waren die beter bij ons zouden passen. We hebben het heerlijk gehad, het paste inderdaad ontzettend goed bij ons. Chantal is kundig, vriendelijk, geeft je een vertrouwd gevoel, heeft een fijne werkwijze en is toegankelijk. Echt een aanrader, wij hebben haar contactgegevens opgeslagen!

Lisa Rodenhuis

Wij hebben echt een topvakantie gehad dankzij Chantal. Het was nog even onzeker door alle corona maatregelen maar uiteindelijk heeft Chantal toch nog een goede reis gevonden voor ons. En het persoonlijke contact is erg fijn. Zo heb je direct iemand die je kan benaderen mocht het nodig zijn. Wij zullen zeker weer bij Chantal boeken! Bedankt voor alles!

Joke Faber

Geeft prima advies en service . Heeft ons echt goed geholpen . Echt een topper . ?

Guido Grünbauer

Fantastische reisadviseuze. Ik kan iedereen haar aanraden. We hebben een leuke vakantie gehad.

Jonien en Maurice (en de kids)

Chantal heeft ons enorm goed geholpen met het vinden van de juiste vakantie. We waren denk ik niet de makkelijkste klant, maar ze heeft ons fantastisch geholpen, niks was teveel gevraagd. Eerste keer geboekt via een reisagent en dat gaan we nooit meer anders doen. Vanaf nu alle vakanties via Chantal.

Inge engelberts

Wij zijn vanaf het eerste uur klant bij Chantal,
Zij heeft zich altijd volledig vakkundig en snel ingezet voor als we weer is ergens naar toe wilden!
Geen moeite werd gespaard en hierdoor hebben wij altijd van onze vakanties kunnen genieten!

Heel fijn Chantal bedankt voor de vele mooie reizen die je voor ons hebt verzorgt!

Tenslotte wensen wij je alle geluk en wijsheid toe in deze gekke tijden!

Inge en nico

Rachel van Heusden-McFarlane

Wij hebben reeds meerdere vakanties bij Chantal geboekt. Waarom? Dit jaar wisten wij niet waar we heen wilden met zomervakantie (luxe probleem?). Chantal gebeld en ons wensenlijstje doorgegeven. Zij kwam met 3 voorstellen en daar is Kos uitgekomen. We zijn net terug van 2 heerlijke weken! Zo heeft ze ook onze reis naar USA geregeld, maar ook stedentripje naar Lissabon boeken wij bij Chantal. Wij weten inmiddels dat wanneer wij via Chantal onze reizen boeken alles goed geregeld is, leuke tips en goed en eerlijk advies krijgen en zij echt rekening houdt met jouw persoonlijke wensen. Onze vakantie? Begint bij Chantal!

Heleen Groen- van den Beld

Beste Chantal Munoz,

Wat een breed en zakelijk inzicht heb jij in de reisbranche. De reizen die jij voor ons hebt geboekt zijn goed verlopen. Tevens de flexibiliteit, kennis en het geduld dat jij hebt is boven gemiddeld goed.

Al met al zeer tevreden!

Astrid van Bergen

Aangezien wij in 2019 onze reis naar Amerika wilden gaan maken en zeker wilde zijn van een goed geplande reis
hebben in oktober 2018 contact opgenomen met TUI at Home ( Chantal Munoz)
Chantal is naar ons toe gekomen en samen hebben we de wensen voor onze droomwens op papier gezet.
Chantal is daarna voor ons aan de slag gegaan om deze reis voor ons te realiseren.
Het resultaat was een mooie indrukwekkende Amerika reis voor vier personen, waar we nog altijd met veel plezier op terug kijken.

chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht