Openingstijden
Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

UITGEROEPEN TOT BESTE ZELFSTANDIG REISADVISEUR VAN GELDERLAND 2018

Tijd voor vakantie!

Welkom! De eerste stap naar een nieuwe manier van een vakantie boeken is gezet. Ervaar het gemak, de deskundigheid en uitstekende service van je eigen persoonlijke reisadviseur.

Lees hier meer over mijzelf en mijn onderneming, bekijk MijnReistips en lees de Beoordelingen van enkele van mijn klanten. Wil je weten of ik je kan helpen met jouw vakantie? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

DESKUNDIG ADVIES

Een goede voorbereiding van je vakantie en een professional die je helpt en waar je goed op terug kunt vallen zijn de basis ingrediënten voor een onbezorgde vakantie. Ik help je om te kijken wat het beste past bij jouw wensen. Ik help je met je reisvoorbereiding en een veilige manier van boeken. Ik lever maatwerk naar wereldwijde bestemmingen. Met bijna 20 jaar aan ervaring in de reisbranche is geen vakantiewens voor mij te gek. 

Je kunt bij mij terecht voor allerlei vakanties. Samen kijken we wat er mogelijk is om jou (en je dierbaren) een fantastische tijd te bezorgen. Want laten we niet vergeten, vakantie hebben we nodig! Om op te laden. Om herinneringen te maken.

SAMENWERKENDE REISORGANISATIES

Ik werk samen met vele gerenommeerde reisorganisaties en kan daarom altijd de best passende reis voor je vinden met de zekerheden van de ANVR/SGR. Je kunt bij mij dus ook terecht voor reizen die niet worden aangeboden door TUI. Denk aan bijvoorbeeld Jambo Safari Club, Beleef Reizen, Travel Trend, Avila Reizen, De Jong Intra Vakanties en Silverjet Vakanties.

LATEN WE ELKAAR ONTMOETEN

Ik heb een mooie klantenkring opgebouwd in de regio Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Veenendaal, Maarsbergen, Maarn, Doorn, Zeist, Soest, Soesterberg, Amersfoort, en Leusden, maar ook in Zwijndrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze locaties is een afspraak aan huis mogelijk. Het eerste contact is meestal telefonisch of online. Woon je elders in het land? Daar komen we vast wel uit. Mijn advies is grenzeloos.

Graag adviseer ik je bij het samenstellen en boeken van jouw ideale reis.

Tot snel!

Chantal
Persoonlijk reisadviseur / eigenaar TUI at Home Chantal Muñoz

Klantbeoordelingen

Beste Chantal, Super bedankt dat je het voor ons mogelijk hebt gemaakt dat wij met z’n allen nog een vliegvakantie konden maken. Een van de…

Familie van de Kant

Super adviseur! Schakelt snel, neemt alles uit handen en is daarnaast heel (attent) betrokken.

Eva

Wij zijn heel blij met de goede begeleiding bij het kiezen van de accomodatie, informatie verstrekking en snelle reactie van Chantal bij vragen over onze…

Fam. Ligthart
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
chantal.munoz@tuiathome.nl

Stuur Chantal een bericht