Openingstijden
Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
11:00 - 16:00
Zondag
11:00 - 13:00
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

UITGEROEPEN TOT BESTE ZELFSTANDIG REISADVISEUR 2018 VAN DE PROVINCIE GELDERLAND

 


Welkom op mijn website! De eerste stap naar een nieuwe manier van een vakantie boeken is hiermee gezet.

Momenteel, in deze ‘bijzondere’ tijd, is reizen anders dan we gewend zijn. Tot 15 mei mogen we zelfs helemaal niet op reis naar het buitenland. De steeds wisselende reisadviezen hebben vorig jaar voor veel onrust gezorgd. De toegevoegde waarde om te boeken via een reisadviseur is zeer gebleken. Ondanks dat je nu niet mag reizen, mag je al wel je vakantie naar het buitenland boeken met een vertrekdatum na 15 mei. Je kunt jouw zomervakantie of najaarsreis gaan plannen!

2022 gaat hét reisjaar worden. Wil je in 2022 jouw droomreis in vervulling laten gaan? Ook daarmee kunnen we nu al van start gaan.

Een goede voorbereiding van je vakantie, een professional die je helpt en waar je goed op terug kunt vallen zijn een must. Ik help je om te kijken wat het beste bij jouw wensen past. Ik help je met je reisvoorbereiding en een veilige manier van boeken. Wijzigt het reisadvies? Dan  zoeken we samen naar een oplossing.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei vakanties. Samen kijken we wat er mogelijk is om jou (en je dierbaren) een fijne tijd te bezorgen. Want laten we niet vergeten, vakantie hebben we nodig! Om op te laden. Om herinneringen te maken.

Of ik alleen TUI boek? Zeker niet. Ik werk samen met vele gerenommeerde reisorganisaties en kan daarom altijd de best passende reis voor jou vinden met de zekerheden van de ANVR/SGR.

Ik heb een mooie klantenkring opgebouwd in de regio Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Doorn, Zeist, Amersfoort, Veenendaal en Leusden, maar ook in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht ben ik wekelijks te vinden. Woon je elders in het land? Daar komen we vast wel uit.

Reisadvies verstrek ik zoals het jou uitkomt; telefonisch, per mail, whats’app of tijdens een persoonlijke (online) afspraak Deze afspraak plan je gemakkelijk zelf in via de rode button op deze pagina. Graag adviseer ik je bij het samenstellen en boeken van jouw reis.

Tot snel!

Chantal
Persoonlijk reisadviseur
#jouwvakantiebegintmetchantal


Vakantie boeken? Dat doe je veilig met de TUI GARANTIES!

  • Geld-Terug-Garantie
  • Repatriëringsgarantie
  • Laagsteprijsgarantie
  • Flexibele omruilgarantie

Aan bovenstaande garanties zijn voorwaarden verbonden. Naar deze voorwaarden verwijs ik je via deze link https://www.tui.nl/garanties/

De TUI GARANTIES zijn van toepassing op vele reizen die geboekt kunnen worden uit het assortiment van reisorganisatie TUI. Naast TUI hebben ook andere reisorganisaties waar ik samenwerkend partner van ben mooie voorwaarden zodat jouw vakantie veilig geboekt kan worden. Afhankelijk van jouw vakantiewensen kijk ik waar we jouw reis het beste kunnen onderbrengen of kunnen samenstellen. Jouw vakantie is mijn prioriteit!

Klantbeoordelingen

Wij hebben echt een topvakantie gehad dankzij Chantal. Het was nog even onzeker door alle corona maatregelen maar uiteindelijk heeft Chantal toch nog een goede…

Lisa Rodenhuis

Geeft prima advies en service . Heeft ons echt goed geholpen . Echt een topper . 👍

Joke Faber

Fantastische reisadviseuze. Ik kan iedereen haar aanraden. We hebben een leuke vakantie gehad.

Guido Grünbauer
Toon alle beoordelingen
chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht