Openingstijden
Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

UITGEROEPEN TOT BESTE ZELFSTANDIG REISADVISEUR 2018 VAN DE PROVINCIE GELDERLAND

 


Welkom op mijn website! De eerste stap naar een nieuwe manier van een vakantie boeken is hiermee gezet.

Eindelijk mogen we weer een vakantie doorbrengen in het buitenland. Reisadviezen worden nu per land bekeken en aangepast.  Volg mijn Facebookpagina voor de actuele status van de reisadviezen en bekijk de website van de overheid Wijsopreis.nl .

Een goede voorbereiding van je vakantie, een professional die je helpt en waar je goed op terug kunt vallen zijn de basis ingrediënten voor een onbezorgde vakantie. Ik help je om te kijken wat het beste bij jouw wensen past. Ik help je met je reisvoorbereiding en een veilige manier van boeken. Wijzigt het reisadvies? Dan  zoeken we samen naar een oplossing.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei vakanties. Samen kijken we wat er mogelijk is om jou (en je dierbaren) een fijne tijd te bezorgen. Want laten we niet vergeten, vakantie hebben we nodig! Om op te laden. Om herinneringen te maken.

Of ik alleen TUI boek? Zeker niet. Ik werk samen met vele gerenommeerde reisorganisaties en kan daarom altijd de best passende reis voor jou vinden met de zekerheden van de ANVR/SGR.

Ik heb een mooie klantenkring opgebouwd in de regio Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Doorn, Zeist, Amersfoort, Veenendaal en Leusden, maar ook in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht ben ik wekelijks te vinden. Woon je elders in het land? Daar komen we vast wel uit.

Reisadvies verstrek ik zoals het jou uitkomt; telefonisch, per mail, WhatsApp of tijdens een persoonlijke (online) afspraak Deze afspraak plan je gemakkelijk zelf in via de rode button op deze pagina. Graag adviseer ik je bij het samenstellen en boeken van jouw reis.

Tot snel!

Chantal
Persoonlijk reisadviseur
#jouwvakantiebegintmetchantal

 

Klantbeoordelingen

Chantal heeft goed naar onze wensen en behoefte geluisterd en heeft hierdoor een perfect passende vakantie voor ons gevonden. We hebben een heerlijke week gehad…

Joset Chacón – van Esch

Voor onze vakantie deze zomer (2021) met Chantal in contact gekomen. Mijn ouders hadden al heel goede ervaringen met haar en adviseerden contact op te…

Iris den Otter

Wij hebben echt een topvakantie gehad dankzij Chantal. Het was nog even onzeker door alle corona maatregelen maar uiteindelijk heeft Chantal toch nog een goede…

Lisa Rodenhuis
Toon alle beoordelingen
chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht