Openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Tijd voor vakantie!

Welkom! De eerste stap naar een nieuwe manier van een vakantie boeken is gezet. Ervaar het gemak, de deskundigheid en uitstekende service van je eigen personal assistant in reizen.

Lees hier meer over mijzelf en mijn onderneming, bekijk MijnReistips en lees de Beoordelingen van enkele van mijn klanten. Wil je weten of ik je kan helpen met jouw vakantie? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Deskundig advies

Een goede voorbereiding van je vakantie en een professional die je helpt en waar je goed op terug kunt vallen zijn de basisingrediënten voor een onbezorgde vakantie. Ik help je om te kijken wat het beste bij jouw wensen past. Ik lever maatwerk naar wereldwijde bestemmingen.

Met ruim 15 jaar aan ervaring in de reisbranche is geen vakantiewens voor mij te gek. Ik help je met je reisvoorbereiding en een veilige manier van boeken.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei vakanties. Samen kijken we wat er mogelijk is om jou (en je dierbaren) een fantastische tijd te bezorgen. Want laten we niet vergeten, vakantie hebben we nodig! Om op te laden. Om herinneringen te maken.

Winnaar verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur

In 2018 heb ik de deelgenomen aan dé vakwedstrijd van de reisbranche en daarbij gewonnen voor de provincie Gelderland. Voor mij was het winnen van deze vakwedstrijd een erkenning van mijn werk als ondernemer en reisadviseur. Ik ben er nog steeds heel trots op!

Niet alleen TUI

Ik werk samen met vele gerenommeerde reisorganisaties en kan daarom altijd de best passende reis voor je vinden met de zekerheden van de ANVR/SGR. Je kunt bij dus ook terecht voor reizen die niet worden aangeboden door TUI. Denk aan bijvoorbeeld Jambo Safari Club, Beleef Reizen, Avila Reizen en Silverjet Vakanties.

Ik heb een mooie klantenkring opgebouwd in de regio Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Maarn, Doorn, Amersfoort, Veenendaal en Leusden, maar ook in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht ben ik regelmatig te vinden. Woon je elders in het land? Dat is geen enkel probleem.

Reisadvies verstrek ik zoals het jou uitkomt; telefonisch, per mail of tijdens een persoonlijke (online) afspraak Een afspraak plan je gemakkelijk zelf in via de rode button op deze pagina of neem contact met me op. Graag adviseer ik je bij het samenstellen en boeken van jouw reis.

Tot snel!

Chantal
Personal assistant in reizen / eigenaar TUI at Home Chantal Muñoz

Klantbeoordelingen

Chantal heeft ons op weg geholpen bij een fantastische reis door Canada en Amerika. Er was vooraf veel onduidelijk en er waren veel vragen zeker…

Peter Blankestein

Een goede reisadviseuse. We hebben een heerlijke vakantie in Andalusië gehad. Al onze vragen werden snel en vakkundig beantwoord. We vragen zeker aan Chantal onze…

Petra Verschure

Chantal heeft goed naar onze wensen en behoefte geluisterd en heeft hierdoor een perfect passende vakantie voor ons gevonden. We hebben een heerlijke week gehad…

Joset Chacón – van Esch
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht