Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Winnaar verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur voor de provincie Gelderland 2018!

Welkom op mijn website!

Ik heb een enorme passie voor reizen. Reizen heeft mijn leven verrijkt. Vanuit eigen reiservaring geef ik graag een passend advies. Ik denk met je mee en ben (bijna) altijd bereikbaar. Ook bij vakantiestress!

Mensen stimuleren, motiveren en inspireren om de stap te zetten de wereld te gaan zien, herinneringen te creëren en belevenissen te mogen ervaren. Daar help ik graag bij. Of het nu gaat om een fijne gezinsvakantie, tijd voor elkaar of die ene droomreis werkelijkheid laten worden. Voor elke vakantiewens kun je bij mij terecht. Ook voor groepsreizen-op-maat voor bedrijven en scholen.

Fijn om te weten is dat je mij snel kunt bereiken en altijd gemakkelijk op mij terug kunt vallen met al je vragen. 7 dagen per week ben ik jouw persoonlijke aanspreekpunt.

Of ik alleen TUI boek? Zeker niet. Ik werk samen met tientallen gerenommeerde reisorganisaties en kan daarom altijd de best passende reis voor jou vinden of zelf samenstellen met de zekerheden van de ANVR/SGR.

Ik heb een mooie klantenkring opgebouwd in de regio Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude en Leusden, maar ook in Zwijndrect en Hendrik-Ido-Ambacht ben ik wekelijks te vinden.

Graag adviseer ik bij het samenstellen en boeken van jouw reis. Telefonisch, per mail of tijdens een persoonlijke afspraak op een locatie naar keuze.

Ik verwelkom je graag als mijn klant!

Chantal Muñoz
Persoonlijk reisadviseur
#jouwvakantiebegintmetchantal

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht