Corine Jansen van der Sligte

Twello Bel 06-57597885 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Bizethof 20 7391 SB Twello

Toon op kaart
Corine Jansen van der Sligte
Openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00 uur
Dinsdag
09:00 - 21:00 uur
Woensdag
09:00 - 21:00 uur
Donderdag
09:00 - 21:00 uur
Vrijdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Over Corine Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Denise Willemsen, juni 2024

Snel een vakantie geregeld & goed contact👍🏼😊
Goede service!
Echt een aanrader 🤩

Linda Overvelde, juni 2024

Super genoten op vakantie in Kreta! Corine heeft alles goed geregeld!! Bedankt hiervoor!

Robin Donderwinkel, juni 2024

Corine heeft ons heel prettig geholpen bij het boeken van de eerste vliegvakantie met onze 1,5-jarige dochter naar Tenerife. Ze dacht actief mee en gaf ons de nodige praktische tips voor het vliegen met een klein kindje. Mede daardoor hebben we een hele fijne en onbezorgde vakantie gehad.

Erwin Teunissen, juni 2024

Heerlijke week gehad in Rhodos in hotel Oceanis Beach.
Geboekt bij Corine Jansen van der sligte.
Wat heeft zij ons prima geholpen met het uitzoeken en regelen van onze vakantie echt ook fijn dat ze bij je thuis komt kun je alles prima bespreken was!! Zal haar zeker aanbevelen!!

Fam. Mensink, juni 2024
Wij hebben een half jaar geleden Corine benaderd om een vakantie voor ons gezin te boeken.
Ons gezin bestaat uit mijn echtgenoot, mezelf en onze kids van 20, 18 en 15 jaar.
Corine kwam met meerdere opties waaruit we een 8 daags vakantie naar Zakynthos hebben gekozen.
Het zit er inmiddels helaas weer op. We hebben een heerlijke vakantie gehad. We hadden 2 appartementen naast elkaar gelegen, op basis van logies met ontbijt. Bij het appartement  hadden we een zwembad, strand was dichtbij en het centrum was op10 minutten loopafstand. Het weer was goed, we hebben veel gezien door een auto te huren maar hebben ook lekker geluierd.
Kortom zoals een vakantie hoort te zijn.
Corine, bedankt voor je hulp hierbij en je persoonlijke benadering was erg prettig.
Groeten familiie Mensink
Menno Brummelman, juni 2024

Wij kwamen via via in contact met Corine; Het contact met Corine was goed en fijn. Wij hebben precies kunnen aangeven wat we graag wouden en hierna kregen wij verschillende opties toegestuurd. Hier zat gelijk wat tussen wat wij mooi vonden. Corine heeft hierna alles super geregeld voor ons. Qua ideeën over een auto huren i.p.v. transfer heeft super uitgepakt. De attenties voor de vakantie waren super fijn. Communicatie is super met Corine. Wij hebben een top vakantie gehad.

Manon Gerritsen, mei 2024

Terug van een hele fijne familie vakantie op Rethymon. Corine heeft de vakantie tot in de puntjes geregeld! We hebben een zorgeloze vakantie gehad. In de toekomst schakelen wij weer haar hulp in!

Erwin Ganzevles, mei 2024

Corine heeft ons geholpen bij het uitzoeken en boeken van onze vakantie. Alles was top geregeld, we konden via de app makkelijk terecht met onze vragen. Hierdoor konden wij zorgeloos genieten!

Marije Gerritsen, mei 2024

Net terug van een heerlijke vakantie in Spanje, echt top geregeld door Corine. Het hotel waar we in verbleven was precies naar onze wensen.
Wij hebben echt genoten en kunnen Corine alleen maar aanbevelen. Ook het contact verloopt makkelijk en snel.
Onze volgende vakantie boeken wij in ieder geval zeker weer bij haar!

Ruud Kamphorst, mei 2024

Mijn vrouw en ik kunnen Corine van harte aanbevelen. Ze heeft onze huwelijksreis naar het mooie Sicilië tot in de puntjes geregeld. Corine luistert goed naar je wensen en is fijn in contact. Ze kwam de tickets zelfs persoonlijk bij ons langsbrengen met wat extra’s (leuke goodiebag) erbij. Wat een service! Wij hebben mede namens Corine een onvergetelijke vakantie gehad.

Britt Berkel, mei 2024

Ik kan Corine echt van harte aanbevelen! Ze heeft een superleuke vakantie naar Zakynthos voor ons geboekt. Alles top geregeld (met leuke extra’s zoals een goodiebag). En het is toch fijn dat er iemand mee kijkt die ook op veel verschillende plekken is geweest in Griekenland. Kortom: we hebben een top vakantie gehad!

Laura Kraaijkamp, mei 2024

Via via bij Corine terecht gekomen om mee te denken met onze reis. Ik had zelf wat voorwerk gedaan en mijn lijstje naar Corine gestuurd. Zij heeft de mogelijkheden bekeken en haar eerlijke mening erover gegeven.
Vervolgens hebben we een keuze gemaakt en de reis geboekt. Er was nog wat gedoe met een vliegtuigverandering en stoelen waarmee geschoven werd, maar ook dit werd goed gecommuniceerd door Corine en kregen zelfs nog een bedrag terug gestort.
Reispapieren werden in een mooi brievenbusdoosje vol verrassingen bezorgd wat zorgt voor de nodige voorpret.
Ook voor alle vragen tijdens de vakantie was ze via de app goed bereikbaar.
Al met al een zeer fijne reisadviseur die de tijd voor je neemt en goed met je meedenkt. Onze tweede vakantie is inmiddels ook bij Corine geboekt 🙂

Fam. Brummel, mei 2024

Wat hebben wij een ontzettend leuke vakantie gehad met de hele familie. Het was dan ook ideaal dat Corine alles voor ons geregeld had. We hoefde alleen te kiezen tussen een aantal accommodaties en de rest werd allemaal geregeld, super fijn!

Fam. Aalpoel, maart 2024

Wij zijn net weer terug uit het heerlijke Tenerife!

Corine heeft ons goed geholpen met het boeken van onze familievakantie. Juist doordat onze reis uit meer dan tien personen bestond lukte het haar vele malen beter onze wensen bij het hotel onder de aandacht te brengen. Onze locatie werd Tenerife en het geweldige hotel Bitacora. Juist hier was genoeg voor iedereen en de vier jonge kinderen te doen. Corine wist goed in te spelen op onze wensen en heeft mede daardoor gezorgd voor een zorgeloze en heerlijke vakantie voor ons allemaal!

Met haar super vriendelijke service heeft zij ervoor gezorgd dat wij een mooie herinnering erbij hebben. Op naar de volgende boeking!

Fam Aalpoel – Wilp / Twello

Kim Bakkenes, oktober 2023

Hele fijne ervaring gehad met Corine!
Ik heb haar benaderd via instagram en daarna is alles heel vlot verlopen. We hebben een prettig telefoongesprek gevoerd waarin zij goed heeft opgevangen wat onze wensen zijn voor een fijne vakantie. Heel snel daarna kregen we een prachtige offerte in de mail met alle informatie over de verblijven die zouden passen bij onze wensen. Na wat overleg bleek er een nog betere optie te zijn die Corine voor ons heeft geboekt.
Een week voor vertrek kregen wij een leuk tasje met alle benodigde documenten mbt de boeking en leuke accessoires zoals een strandbal, lippenbalsem etc.
Er wordt regelmatig contact gezocht of alles volgens wens is (geweest) voor, tijdens en na de vakantie.
Ik ben zeer te spreken over de service van Corine en zou het bij iedereen aanraden!
Corine, super bedankt voor de fijne vakantie 🙂

Denise IJsseldijk, september 2023

Helemaal top! Corine heeft ons super gelopen tijdens het boeken van de reis naar Zuid- Afrika. Er werd goed met ons meegekeken naar de opties en wensen. Snelle en fijne communicatie, altijd bereikbaar. Ik kom zeker terug bij een volgende reis!

Tim Berends, september 2023
Super leuke en verzorgde vakantie gehad dankzij Corine! Vooraf goed meegedacht en geïnformeerd over onze wensen en ideeën. Gedurende de vakantie en na de vakantie erg betrokken! Dankzij Corine hadden we 15 uitstekende dagen en een heerlijke vakantie op een toplocatie in Gran Canaria.
Rite van den Berg, september 2023

Ik kan alleen maar positief zijn. Wij zijn net terug van Tenerife en alles was perfect geregeld. Corine is zeer deskundig en behulpzaam, heel vriendelijk, meedenkend, belangstellend en attent.
Via de tui-app kun je alle informatie makkelijk terug vinden en sommige belangrijke informatie krijg je nog via sms.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad.
Heel erg bedankt Corine.

Marloes, augustus 2023

Corine heeft voor onze eerste vliegvakantie met ons zoontje van 1 goed mee gedacht en advies gegeven wat het meest passend zou zijn. Ze heeft al jaren ervaring en ondertussen veel kennis opgebouwd. Ze is goed op de hoogte van ontwikkelingen, aldus heel prettig, betrokken, meedenkend en enthousiast!

Angela Buitenhuis, augustus 2023

Corine heeft ons geholpen met het vinden en boeken van onze vakantie ‘23 Een prettige ervaring!, persoonlijk contact is er leuk en makkelijk. We hebben een fijne tijd gehad zoals we hadden gehoopt.

Anne Fleur Heinen, augustus 2023

Corine heeft ons goed geholpen, erg blij met haar hulp en de goede service. Ze komt met leuke tips en ontzorgd je volledig voorafgaand aan je vakantie. Top!

Anne Kasteel, augustus 2023

Een super leuke vakantie gehad in Zakynthos! Super fijn dat Corine dit voor ons heeft geboekt. Het wordt niet alleen voor je geboekt, maar je krijgt ook persoonlijk advies en ze heeft leuke vakantietips! Corine is altijd goed te bereiken, met al je vragen kun je bij haar terecht en wil altijd met je meedenken. Niet alleen voor de vakantie, maar ook tijdens!

Marije, augustus 2023

Corine heeft ons echt ontzettend fijn geholpen met het boeken van de reis naar Curaçao en alle randzaken. Snel en makkelijk contact &alles werd vlot geregeld. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken en kunnen genieten van een heerlijke vakantie, 100% voor herhaling vatbaar!

Suzanne, augustus 2023

Al meerdere keren een vakantie geboekt met Corine en het is altijd helemaal geweldig. Van de voorafgaande informatie tot de daadwerkelijke boeking en ook last-minute wijzigingen: alles verloopt soepel en vlekkeloos. Ze is heel goed bereikbaar, vriendelijk en weet alles over vakanties, dus ik raad iedereen aan om bij haar een vakantie te boeken!

Erwin Mooibroek, augustus 2023

Ik ben erg goed geholpen door Corine. Ondanks dat ik zeer laat was met het boeken van mijn vakantie heeft ze mij op basis van mijn wensen perfect geholpen.
Ik kon met al mijn vragen bij Corine terecht en ze heeft mijn reis van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Erg fijne ervaring

Marlot Buitenhuis, augustus 2023

Zo fijn dat je alles uit handen kan geven en je vakantie van top tot teen geregeld wordt.
Snel en makkelijk contact bij vragen. Super goede service van Corine!

Hettie van ’t Erve, juli 2023

Wij zijn met 3 personen naar Kreta geweest en Corine heeft dat allemaal super voor ons geregeld.
Eerst helpen zoeken naar een voor bij ons drieën passende accomodatie en 2 appartementen naast elkaar geregeld.
Het inchecken ook gedaan voor ons op Schiphol.
Super tevreden over Minoa appartementen,
helemaal wat wij graag wilden, we zijn goed door Corine begrepen.
Vandaar dat we Corine zeker weten kunnen aanbevelen.
Wij hebben een heerlijke onbezorgde 10 daagse vakantie gehad mede door haar inzet.

Cindy Everts, juli 2023

Corine regelt alles perfect!
Goede adviezen, begrijpt precies wat bij ons past. Wij zijn zeer tevreden over haar hulp.

Sabine Bosch, mei 2023
Een heerlijke vakantie gehad op het prachtige Curaçao. Alles wat perfect en tot in de puntjes geregeld.
Ook het regelen van de parkeerplek en het huren van een auto op locatie ging zonder problemen. We kregen vooraf diverse opties toegestuurd. Gezien we normaal nooit een auto huren vonden wij het ontzettend fijn dat we een goede uitleg kregen en dat er advies werd gegeven over wat voor ons de beste optie zou zijn.
Ook tijdens onze reis werden we niet vergeten. We hadden regelmatig contact en we konden altijd voor vragen bij Corine terecht.
Voor onze volgende reis komen we zeker bij Corine terug!
Sharon van den Brink, juni 2023

Ontzettend dankbaar voor Corine haar hulp. Ze denkt mee en stuurt meerdere opties door n.a.v. onze wensen.
Op het moment dat wij ons bezwaard voelden door de vele vragen, gaf Corine aan dat ze dit graag doet en het geen probleem was.
Tijdens ons verblijf nog even contact gehad over hoe het daar was, heel attent!!

Gea, Carleen en Jonah, juni 2023

Op 9 juni vertrokken met ons drieën naar Alanya op weg naar Long Beach Resort & Spa. Mooi resort en genoeg te doen voor kleine kinderen. Onze reisadviseur Corine heeft alles voortreffelijk geregeld voor ons. De gereserveerde harmonykamer was prima. Voor het eerst het vervoer per taxi gekozen. Ook dit verliep allemaal prima. En het weer was uitstekend voor herhaling vatbaar.

Linsey, juli 2023

Onze reis was top geregeld! We hadden een super hotel en hebben een geweldige onbezorgde vakantie gehad door Corine. Ook heeft zij onze huurauto geregeld , zodat we heerlijk een week hebben kunnen rondrijden op het mooie eiland Kefalonia. Ze regelt alles tot in de puntjes en het contact is snel en duidelijk. De volgende keer kom ik zeker weer terug. Bedankt Corine!

Kim Bonhof, juni 2023

Onze eerste vakantie samen met ons zoontje hebben we via Corine geboekt. De reis ging naar Mallorca ☀️

Ze heeft ons zo goed geholpen in de zoektocht naar de perfecte vakantie voor ons.
Want welke keuzes maak je met een dreumes?
Zo gaf ze ons het advies om te kijken naar een huurauto.
Binnen een uurtje had ze alle opties al uitgezocht 🙏
Ook tijdens de reis is er laagdrempelig contact met Corine!

Wij hebben genoten en willen Corine heel erg bedanken voor haar hulp en service! Een onvergetelijke vakantie met de kleine man!

Maayke, juni 2023

Corine heeft ons erg goed geholpen met onze vakantie naar Corsica.
Van het vinden van een geschikte accomodatie en het regelen van de vlucht tot het huren van een auto: ze had alles super goed geregeld!

Ze was altijd bereikbaar voor vragen. En dat allemaal voor hetzelfde geld als wanneer je via internet boekt: ik ga niet meer verdwalen in alle opties als ik ook een ervaren reisadviseur het voor me kan laten uitzoeken.Bedankt, Corine!

Simone Muijs, mei 2023

Via via kwam ik in contact met Corine. We gingen voor het eerst op vakantie met een baby. Daardoor hadden we vrij specifieke wensen waardoor we er zelf niet uit kwamen. Corine heeft ons super goed geholpen en we hadden een vakantie die alle boxjes heeft afgevinkt. De volgende keer ga ik haar zeker nog een keer vragen om ons te helpen. Dankjewel Corine!

Lynne van der Horst, juni 2023

Corine heeft ons geholpen met een heerlijke accommodatie voor ons jaarlijkse vriendinnen uitje. Een heel fijn huis in Maastricht, dicht bij het centrum, lekker alles met de fiets kunnen doen. Voor alle vragen konden we bij haar terecht en alles was goed geregeld. Voor een volgende vakantie kom ik zeker bij haar terug.

Rebecca van Doleweerd, juni 2023

Van boeken tot terugkomst, alles klopt! Tussendoor veel contact met info die belangrijk is voor je reis. De volgende keer boek ik mijn vakantie zeker weer bij Corine!

Mandy Rechterschot, mei 2023

We hebben een fijn, prettig en persoonlijk contact gehad met Corine. Ze nam de tijd om naar onze wensen en voorkeuren te luisteren en gaf ons verschillende opties die perfect bij ons pasten. Onze vakantie was geweldig!

Sigrid IJsseldijk, mei 2023

We hebben een hele fijne vakantie gehad die Corine voor ons heeft verzorgd. Niets was te veel gevraagd. Ook heel fijn in contact. Zoekt echt zaken prettig voor je uit. Wij zullen zeker vaker via Corine gaan boeken. Fijne persoonlijke, makkelijk in contact en zeer behulpzaam.

Ella Heemskerk, mei 2023

Alles is erg soepel verlopen! Je kan altijd vragen stellen waar snelle reactie op komt. Hele fijne ervaring gehad

Wouter Koene, mei 2023

We hebben ontzettend fijn, snel en vaak contact gehad vanaf de boeking totdat we weer thuis waren. Erg meedenkend en creatief, we hebben genoten!

 

Alieke Streppel, april 2023

Super vakantie gehad met dank aan Corine Jansen. Door weinig tijd haar vrijblijvend om advies gevraagd en we kregen direct reactie. Na het doorgeven van onze bijna onmogelijke wensenlijst wist Corine toch nog meerdere opties terug te sturen, ze heeft alles voor ons geregeld: hotel/vlucht/huurauto ook tijdens onze vakantie konden we haar ten alle tijden contacten waardoor ze lastminute nog het nodige voor ons geregeld heeft en we het beste uit onze vakantie hebben kunnen halen. Mocht je opzoek zijn na een vakantie en hier tips of meer hulp bij kunnen gebruiken dan zou ik absoluut adviseren om contact met Corine op te nemen 🙂

Esmée Doeve, mei 2023

Top service. Alles tot in de puntjes geregeld. Heel persoonlijk en prettig contact. Zo kun je zorgeloos op vakantie. Bedankt Corine!

Ellen Leeuwenkamp, april 2023

Zelf blijf ik maar kijken en zoeken in het enorme aanbod, maar met de goede hulp van Corine had ik zo een heerlijke vakantie gevonden en geboekt! Genoten van een paar heerlijke dagen in Lanzarote 🙂

Fabiola Schurmans, februari 2023

Wij hadden een heerlijke vakantie in Mexico dank zij Corine.
Zij had een mooi programma gemaakt en was ook bereikbaar toen een onverwacht obstakel op is pad kwam. Dank zij Corine’s hulp behoorde dit snel tot het verleden. Ik zou haar voor een volgende reis zeker weer willen benaderen. Een gouden greep!

Malou, februari 2023

Super goede ervaring!
Voor het eerst het laten regelen.
Zou niet meer anders willen.
Geholpen met het inchecken (reageerde ook snel als ik haar appte.)
tijdens en na de vakantie geïnformeerd hoe we het hadden. Super fijn!
Bedankt Corine

corine.jansen.van.der.sligte@tuiathome.nl

Stuur Corine een bericht