Danique Teske

Lexmond Bel 06-40562430 E-mail Stuur een bericht

Kom Lekdijk 35 4128 BT Lexmond

Toon op kaart
Danique Teske
Over Danique Mijn reistips Beoordelingen

??? ??? ????

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke website van ??? ?? ???? ??????? ?????.

Als zelfstandig reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Een stedentrip van drie dagen tot een rondreis van drie weken. Ik vind de beste deals en regel alles tot in de puntjes voor je. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe.


Ik neem jouw zorgen uit handen

Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver, hoor… Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie. Ik sta namelijk voor de kwaliteit van TUI waar het jou het beste uitkomt.


Mijn social media verhaal

Naast deze site maak ik ook actief gebruik van mijn social media kanalen. Op mijn Instagram en Facebook post ik wekelijkse berichten met actualiteiten, tips voor vakanties en vooral veel inspiratie.

Vergeet dus niet om even op die ‘Volg’ en ‘Like’ button te klikken!

Kijk gerust even op mijn pagina en je kan mij altijd even een belletje op appje doen met eventuele vragen.

Klantbeoordelingen

Danique reageert snel op apps. Kijkt en denkt met je mee. Is op de hoogte van alle ontwikkelingen en neemt de regeldingen uit de handen….

Een persoonlijke touch – Judith Hoek

Onze vakanties laten we al jaren verzorgen door Danique! Waarom? Heeft U even?… Wij geven onze wensen door, periode in het jaar, landen keuze, temperatuur,…

Niets is te gek! – Jeroen Mol

Danique is een topper! Die altijd bereikbaar is voor welke vraag dan ook. Hebben een super vakantie gehad in een super goed hotel. Zeker een…

Een dikke aanrader! – Danielle de Bruyn
Toon alle beoordelingen
danique.teske@tuiathome.nl

Stuur Danique een bericht