Ilse van de Meeberg

Hellevoetsluis Bel 06-52653963 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Distelstraat 8 3222 XC Hellevoetsluis

Toon op kaart
Ilse van de Meeberg
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
09.00-17.00 's avonds op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
08.30-11.00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
09.00-16.00
Zondag
12.00-16.00
Over Ilse Mijn reistips Beoordelingen

Wat leuk dat je mijn website bekijkt en welkom bij TUI at Home!

De eerste stap naar de meest relaxte manier van jouw vakantie boeken is hiermee gezet.

Na 20 jaar op het reisbureau te hebben gewerkt en vervolgens 1,5 jaar als productmanager Cruises kwam ik erachter dat mijn hart toch echt meer bij de verkoop ligt en heb ik ervoor gekozen om nu naast mijn andere baan ( receptioniste bij Fletcher) te starten met TUI at Home. Als zelfstandig reisadviseur ben ik rechtstreeks telefonisch, per whatsapp of per mail volop bereikbaar. Geen wachttijden en 1 aanspreekpunt. Hoe fijn is dat!

Je kunt bij mij terecht voor een vraag over allerlei soorten reizen. Door mijn ervaring van ruim 23 jaar heb ik veel kennis van stedenreizen, zonvakanties, verre reizen en cruises. Ik zal je altijd een eerlijk advies geven, want ik wil natuurlijk dat jij 100% tevreden bent met de vakantie die je kiest. Ik verzorg jouw vakantie tot in de puntjes en regel alles van a-z, denk hierbij aan de extra’s zoals verzekeringen, parkeerplaatsen bij de luchthaven, stoelreserveringen etc. Jij hoeft echt alleen nog maar je koffer in te pakken.

We beslissen samen hoe we het contact laten verlopen, ik kan bij je thuis komen maar  we kunnen ook per mail of telefoon contact houden. Alles is mogelijk en niets is een probleem!

Naast de reizen van TUI heb ik een enorm aanbod aan andere organisaties, keuze genoeg dus en uiteraard vallen alle organisaties die ik aanbiedt onder de zekerheden van ANVR en SGR. Over de kosten van mijn dienstverlening hoef je je al helemaal geen zorgen te maken, je betaalt namelijk niets extra en bent zeker niet duurder uit dan bij het reisbureau of internet!

Stop met dromen en ga op reis!

Ik kijk er naar uit om ook voor jou je vakantie te mogen boeken.

Reislustige groet,

Ilse

TUI at Home Hellevoetsluis

 

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
09.00-17.00 's avonds op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
08.30-11.00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
09.00-16.00
Zondag
12.00-16.00
ilse.van.de.meeberg@tui.nl

Stuur Ilse een bericht