Jorg Dijkmans

's-Hertogenbosch Bel 06-42278708 E-mail Stuur een bericht

Wethouder Schuurmanslaan 20 5231 NJ 's-Hertogenbosch

Toon op kaart
Jorg Dijkmans
Openingstijden
Maandag
09.00 - 18.00 uur
Dinsdag
09.00 - 18.00 uur
Woensdag
09.00 - 18.00 uur
Donderdag
09.00 - 18.00 uur
Vrijdag
09.00 - 18.00 uur
Zaterdag
09.00 - 18.00 uur
Zondag
09.00 - 18.00 uur
Over Jorg Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

TUI at Home is inmiddels als zeer succesvol gebleken, want waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van de Zelfstandig Mobiele Reisadviseur juist. De behoefte aan persoonlijk contact met 1 vast contactpersoon stijgt steeds meer wat ook blijkt uit de afgelopen maanden waarin we te maken kregen met het Corona virus met alle gevolgen van dien qua reizen.

Als reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver.

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag. Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie of je geeft mij je wensen door en ik kom met reisvoorstellen die aansluiten bij wat jij wil. Als reisadviseur van TUI at Home sta namelijk voor de kwaliteit van TUI waar het je het beste uitkomt.

Ik kijk er naar uit om samen de wereld te (her)ontdekken.

– Jorg Dijkmans

 

Klantbeoordelingen

We hebben een super vakantie gehad, alles super geregeld door Jorg en een heldere uitleg met alle voorwaarden van reizen in de tijd van corona….

Robbert en Veronica

We hebben het heel goed gehad. Alles perfect georganiseerd door TUI. Papagayo Beach Resort is ook goed bevallen.

Mechtild Stultiens

Beste Jorg, Even een complimentje voor de organisatie van onze Turkije reis. Was prima verzorgd. Alles klopte. Mooie kamers. Prima bedden. Lekker eten. Er waren…

Henk en Toos Taconis
Toon alle beoordelingen
jorg.dijkmans@tui.nl

Stuur Jorg een bericht