Monique de Wildt

Heiloo Bel 06-41908665 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Zevenhuizerlaan 5 1851 MR Heiloo

Toon op kaart
Monique de Wildt
Over Monique Mijn reistips Beoordelingen

Juist is deze tijden is de meerwaarde van een Persoonlijk Reisadviseur zo belangrijk

Slechts 1 telefoontje en je hebt me vrijwel direct aan de lijn. Ik neem al je zorgen uit handen.  Ik ben niet gebonden aan kantoortijden, 1 vast aanspreekpunt, dus je hoeft niets steeds je verhaal opnieuw uit te leggen.

En dat bij een mooie organisatie als TUI at Home…

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels als zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van Persoonlijk Reisadviseur juist.
Als Persoonlijk Reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis op mijn kantoor of ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden.
Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie.

Als Persoonlijk Reisadviseur sta ik voor kwaliteit.

Samen thuis, samen uit…

 

Klantbeoordelingen

We zijn een week op cruise geweest naar de Canarische eilanden en Madeira. Dit op aanraden van Monique. We hebben echt een top vakantie gehad….

Cruise Middellandse Zee

Monique heeft met oprechte aandacht geluisterd naar onze vakantiewensen en voor ons een heerlijke, zorgeloze vakantie geregeld naar Valencia. Helemaal top!   Tineke Bakker

Professionaliteit

Ik heb een reis naar Mallorca laten verzorgen door Monique. Dit was geweldig goed en fijn geregeld. Precies wat ik gevraagd had, is zeer positief…

Zeer positief ervaren
Toon alle beoordelingen
monique.de.wildt@tuiathome.nl

Stuur Monique een bericht