Monique Talsma

Schiermonnikoog Bel 06-16076730 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Aisterbun 23 9166 SM Schiermonnikoog

Toon op kaart
Monique Talsma
Openingstijden
Maandag
9.00-21.00 uur
Dinsdag
9.00-21.00 uur
Woensdag
9.00-21.00 uur
Donderdag
9.00-21.00 uur
Vrijdag
9.00-21.00 uur
Zaterdag
9.00-21.00 uur
Zondag
9.00-21.00 uur
Over Monique Mijn reistips Beoordelingen

Welkom op mijn Schiere pagina!

Een reisbureau/reisagent op Schiermonnikoog? Jazeker!

Wat leuk dat je me hebt gevonden. Sinds 1 februari 2020 ben ik een “TUI at Home-er” en het voelt als een warm bad. Begin jaren 90 was ik standplaats-hostess voor Holland International op Gran Canaria, Fuerteventura, Cycladen (home-base was op Mykonos, maar had ook accommodaties en collega’s op Tinos, Andros, Paros, Naxos en Santorini) en Kusadasi. De liefde voor reizen ver weg en dichtbij, het ontdekken van andere culturen, gewoontes, geuren en smaken is daar geboren.

In 2013 werd ik ZRA voor het stenen reisbureau van mijn vriendin Anita in Beilen, natuurlijk op Schiermonnikoog, de plek waar ik geboren en getogen ben. Door verandering in regelgeving hebben we naar een oplossing gezocht om mijn werkzaamheden zelfstandig voort te zetten.

Oude liefde roest blijkbaar niet, want de weg naar het MRA-schap via TUI at Home verliep vlot en vertrouwd.

Mijn klanten komen van het eiland, maar ook van de vaste wal. Dankbaar voor hun vertrouwen, ook na deze overstap, regel ik graag de vakanties van A tot Z.

Persoonlijke service die verder gaat dan de knop “reserveren” op het computerscherm. Tips and tricks, maar ook informeren en adviseren en jullie voor vertrek netjes alle papieren overhandigen. Jullie ontzorgen door mee te denken over o.a. stoelreserveringen, ESTA, Visa en hand-en ruimbagageregels. Maar ook tijdens de vakantie blijf ik bereikbaar.

Een veelgestelde vraag: “Wat betalen we jou?” Jullie betalen niets extra’s. Als MRA (Mobiel Reis Agent) kan ik zelfs de beste prijs voor jouw reis bekijken en vastleggen, hoe fijn is dat?!

En “Kun je alleen bij TUI boeken?” is wat mijn klanten zich nu afvragen. Nee hoor, TUI at Home heeft contracten met vele aanbieders, airlines en beddenbanken. Dus jouw reis zit er praktisch altijd bij. Of het nu om Corendon, Fox of Silverjet gaat, je kunt altijd bij mij terecht (zie ook de partnerlijst onderaan de pagina).

Op zoek naar een stedentrip, rondreis, cruise, winter adventure, zonvakantie of reis op maat? Laat het me weten. Bij mij is je reis in goede handen. Aangesloten bij een grote en solide organisatie als TUI, neem ik de zorgen uit handen en is er alleen tijd om te genieten van de met zorg uitgekozen vakantie.

Ik hoor graag of ik jullie vakantie mag regelen, want VAKANTIES MAKEN HET LEVEN LEUKER!

Tot gauw!

Een Schierse en reislustige groet,

Monique

P.S. Een bericht sturen gaat heel makkelijk klik onder mijn foto op de rode knop 😉

P.S.II Maak hier een afspraak voor een Videocall of huisbezoek? 

Klantbeoordelingen

Een weekje relaxen op Lanzarote dachten wij. Maar na dag 1 moesten we al binnen blijven. Onzekerheid over eventueel eerder terug vliegen. Monique heeft ons…

Lies Nieuwland

Monique heeft tot nu toe een aantal vakanties voor ons geregeld. En ik kan alleen maar zeggen dat zij echt top is! Vanaf de eerste…

Arjan Meegdes

Heel persoonlijk, fantastisch goede zorg,alles tot in de puntjes geregeld en ben je op vakantie staat ze waar dan ook ter wereld ook nog 24…

Monica Knot
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
9.00-21.00 uur
Dinsdag
9.00-21.00 uur
Woensdag
9.00-21.00 uur
Donderdag
9.00-21.00 uur
Vrijdag
9.00-21.00 uur
Zaterdag
9.00-21.00 uur
Zondag
9.00-21.00 uur
monique.talsma@tui.nl

Stuur Monique een bericht