Patricia Thomas

Nieuwerkerk aan den IJssel Bel 06-42603457 E-mail Stuur een bericht

Eendendaal 56 2914 EA Nieuwerkerk aan den IJssel

Toon op kaart
Patricia Thomas
Over Patricia Mijn reistips Beoordelingen

RIU hotels, persoonlijke services in elk hotel

Door studiereizen en privévakanties heb ik al in veel verschillende RIU hotels mogen verblijven. En 1 ding is zeker: de service en kwaliteit in een RIU hotel stelt u nooit teleur.

RIU staat bekend om de persoonlijke en geweldige service. Medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om er zo voor te zorgen dat u uw droomvakantie beleeft.

Bij RIU is service nog écht service. RIU heeft niet alleen uitstekende resorts maar ook mooie plaza hotels gelegen in de mooiste wereldsteden.

Mijn favoriete hotel is RIU Palace Mexico. Je moet er even aan paar uurtjes voor in het vliegtuig zitten maar het is het meer dan waard! In dit resort komt u niks te kort. Het personeel staat dag en nacht met een grote glimlach voor u klaar en zorgt ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Op dag 2 weten de dames bij het ontbijt al precies wat uw eerste drankje van de dag is en de barmannen bij het zwembad of het strand staan klaar met uw favoriete cocktail. Zowel bij het ontbijt, de lunch of het diner is de keuze reuze qua eten en hoeft u zeker niet elke avond hetzelfde te eten. Tevens kunt u gebruik maken van verschillende specialiteiten restaurants waar bij de Italiaan toch echt mijn favoriet is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een RIU hotel, neem dan snel contact met mij op. Ik zoek samen met u graag naar uw perfecte hotel.

Meer reistips

patricia.thomas@tuiathome.nl

Stuur Patricia een bericht