Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Tunesië terug van weggeweest

Tunesië is weer helemaal terug van weggeweest. De verschillende badplaatsen doen erg hun best om het de gasten naar het zin te maken. De hotels zijn weer back in business.

Port el Kantaoui
Aan de sneeuwwitte en poederzachte stranden ligt Port el Kantaoui. Deze gezellige badplaats met leuke winkeltjes in de haven, biedt een scala aan mooie hotels. Van eenvoudig tot heel luxe. Op de stranden kun je verschillende watersporten beoefenen, of lekker relaxen op je ligbedje en genieten van de zon. Een leuke dagtrip is die naar Sousse. In de Medina van deze stad kun je lekker rond lopen en genieten van de vele winkeltjes en marktjes. Tussendoor lekkere hapjes proeven en neerstrijken op een gezellig terrasje voor een typisch Tunesische muntthee.

Monastir
Maar ook Monastir is leuk om te bezichtigen. De geschiedenis is hier volop aanwezig. Op de terugweg naar je hotel rij je langs het prachtige zoutmeer, mooi paars van kleur. Ben je met kinderen dan zijn er een aantal aquaparken die leuk zijn om naar toe te gaan. Denk er wel aan dat hier de lokale bevolking ook naar toe gaan en dat er wat badkleding betreft voor hun andere normen zijn dan als voor ons. Toeristen zijn ze wel gewend, dus dit geeft verder geen problemen. Op het strand van Port el Kantaoui is het alsof je je op de Caribbean waant. Hier kun je met de ondergaande zon genieten van een heerlijk diner. Zo vliegt je vakantie voorbij… wanneer gaan we weer!

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht