Linda van Schaik

Schoonhoven Bel 06-12220083 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Ooievaarstraat Schoonhoven

Toon op kaart
Linda van Schaik
Over Linda Mijn reistips Beoordelingen

Dubai

In november 2023 ben ik met mijn dochter Rosalie naar Dubai geweest. Hoogtepunt tijdens ons verblijf was hotel Atlantis The Royal******. Een prachtig, mooi, nieuw, luxe hotel op Palmeiland. Niets is te gek, wat je wens is. Het eten is voortreffelijk, de cocktails smaken opperbest en de service is top. In dit hotel zijn 7 sterren restaurants met beroemde koks.

Tijdens ons 6-daagse verblijf hebben we diverse excursies gedaan: speedboattour vanaf The Walk naar de zee. Uitzicht op Atlantis The Palm, The Royal en de Burj Al Arab. Tevens zijn we natuurlijk op de 124e verdieping geweest van de Burj Khalifa, in de avond, dus een uitzicht over het verlichte Dubai. Deze is gelegen naast de Dubai Maal, hierin zit ook het Aquarium. Dit sloten we af met een diner in de Burj Khalifa met uitzicht op de fonteinenshow, die elk half uur getoond wordt. Een aanrader om op deze manier de show te bekijken, heerlijk rustig vanaf het restaurant.

Je reist zeer gemakkelijk én betaalbaar met de crèmekleurige RTA taxi door Dubai. Je betaalt per kilometer, dus geen paniek als je in de file staat:)

Ideeën voor Dubai: Dubai Frame, Miracle Garden, woestijnsafari, The Creek, museum of the Future(reserveer gelijk na boeking van je vakantie voor dit museum).

 

Meer reistips

linda.van.schaik@tuiathome.nl

Stuur Linda een bericht