Ilse Termeer

Schiedam Bel 06-12771564 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Hammerdal 12 3124 NB Schiedam

Toon op kaart
Ilse Termeer
Over Ilse Mijn reistips Beoordelingen

3 x Genieten op Curaçao

Zon, zee, strand én gewoon lekker Nederlands spreken? Dat is een vakantie op Curaçao! Van de bekende pontjesbrug in Willemstad tot het prachtige Cristoffelpark en een boottocht met catamaran naar klein Curaçao, op dit eiland staat genieten op nummer één. Naast de meest populaire stranden van Mambo Beach en Jan Thiel, wil ik je graag ook gelijk iets vertellen over waar je precies kan verblijven voor het ultieme vakantiegevoel. Ik laat je hieronder daarom kennis maken met drie van de meest bekende resorts op het eiland: Avila Beach Curaçao, Kontiki Beach Resort Curaçao en Resort Chogogo Curaçao.

1. Avila Beach Curaçao

Avila Beach Curaçao is centraal gelegen en beschikt over twee privéstranden. Doordat het hotel het oudste operationele hotel op het eiland is, heeft Avila Beach Curaçao volgens eigen zeggen een ‘authentieke ziel’ en is het trots op haar geschiedenis. Met de centrale ligging wordt één van de meest trendy wijken op Curaçao bedoeld, namelijk: Pietermaai. In deze wijk vol kleurrijke gebouwen is er veel te doen en heb je talloze diverse bars en restaurants. Avila Beach Curaçao zelf is een rustig resort met weinig kinderen en heeft eventueel een aparte vleugel voor alleen volwassenen.

2. Kontiki Beach Resort Curaçao

Het Kontiki Beach Resort Curaçao van de welbekende Nederlandse keten ‘Van der Valk’ staat over het algemeen bekend om het zwembad die als een rivier door het gehele resort loopt. Kontiki Beach Resort Curaçao bevindt zich in Willemstad en is gelegen nabij het populaire strand Mambo Beach. Als gast van Kontiki Beach Resort Curaçao heb je ten alle tijden gratis toegang tot de stranden bij de aangrenzende strandtenten Cabana Beach en Mood Beach. Ook kun je bij Kontiki Beach Resort Curaçao, net als bij Avila Beach Curaçao, genieten van een uitgebreid welness aanbod.

3. Resort Chogogo Curaçao

Het derde resort is Chogogo Curaçao en dit resort is gelegen tussen de twee heuvels van de Jan Thiel Baai, het tweede populaire strand op Curaçao. Chogogo Curaçao heeft drie zwembaden en beschikt over zowel appartementen en bungalows, als viersterrenstudio’s. In de omgeving van Chogogo Curaçao vind je talloze kledingboetiekjes, restaurantjes en juwelenwinkeltjes, maar ook unieke wandel- en mountainbike routes door de natuur.

Op zoek naar iets anders?

Natuurlijk zijn er naast Avila Beach Curaçao, Kontiki Beach Resort Curaçao en Resort Chogogo Curaçao ook nog vele leuke andere hotels, appartementen en resorts te vinden op Curaçao. Persoonlijk heb ik naast deze drie, ook nog wat meer persoonlijk favorieten die ik graag met je deel. Het belangrijkste is dat jij een plek vindt die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, of dit nu Avila Beach Curaçao, Kontiki Beach Resort Curaçao, Resort Chogogo Curaçao of een van de andere prachtlocaties is op het eiland. Volg je hart, ontspan en ga voor het ultieme vakantiegevoel met een vakantie naar Curaçao.

Hopelijk tot snel!
Ilse Termeer | TUI at Home

Meer reistips

ilse.termeer@tuiathome.nl

Stuur Ilse een bericht