Annemarie Lenders

Breezand Bel 06-38848740 E-mail Stuur een bericht

Irissenstraat 45 1764 HD Breezand

Toon op kaart
Annemarie Lenders
Over Annemarie Mijn reistips Beoordelingen

Op reis met je kleintje(s):

Waar voorheen iedere bestemming en accommodatie zonder al te lang nadenken geboekt werd, was er opeens keuze stress toen onze kleine Jesse deel ging uitmaken van het vakantiegezelschap.

Het allereerste tripje met onze baby werd dan ook een fijn bungalowpark, terwijl mijn man en ik gewend waren verre reizen te maken en veel te zien en te ervaren moesten we even wennen aan de nieuwe manier van vakantie vieren.

Niet veel later wilden we toch wel graag naar een zonnige bestemming en ervaarde ik voor het eerst de paniek om het juiste te kiezen. Bij alles wat de revue passeerde kon ik wel iets vinden wat in mijn ogen niet aansloot bij de wensen wanneer je op vakantie gaat met je baby.

Na veel speurwerk kwamen we uit op het Griekse eiland Kos, het bleek een schot in de roos. Een ruim familie appartement met mooi zwembad en de fietsen voor de deur om naar het gezellige centrum of een leuk strandje te gaan. Meer hadden wij niet nodig en gelukkig bracht deze eerste ervaring meer rust met het uitzoeken van nieuwe gezinsvakanties.

Het pareltje voor ons werd een jaar later Mallorca, alles klopte hier. Vanwege de lange transfer vanaf de luchthaven huurden we een auto om relaxt richting Cala d’Or te rijden, ideaal! Ons appartement met een mooi badje voor de allerkleinsten lag op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Cala d’Or.

Mallorca is een prachtig en divers eiland en wat hebben we een plezier gehad met de huurauto.

Onderweg naar Cap de Formentor met prachtige uitzichten en voor een peuter tot de verbeelding sprekende vuurtoren maakten we een mooie stop in het oude ommuurde centrum van Alcudia. Daarna door naar Platja de Formentor, even lekker spetteren en spelen op het strand.

Een paar daagjes later stapten we weer in de auto voor wederom een geweldige route en kwamen we uit in Sóller met het bekende traditionele treintje. Onderweg rijden we door het bergachtige landschap met mooie uitzichten en vinden we in het authentieke Valldemossa de plek voor een lekkere lunch.

In Cala d’Or zelf vermaken we ons ook zeer goed en hadden we tijdens deze vakantie een perfecte mix gevonden tussen hetgeen waar wij blij van worden en dat het ook leuk is voor een kind van 1,5 jaar oud.

Dus ook op zoek naar een fijne vakantie met je kindje(s)? Inmiddels ben ik vele ervaringen rijker en help ik jullie graag met het vinden van jullie perfecte gezinsvakantie.

Meer reistips

annemarie.lenders@tuiathome.nl

Stuur Annemarie een bericht