Openingstijden
Maandag
10-12 uur
Dinsdag
10-12 en 15-17 uur
Woensdag
gesloten
Donderdag
10-12 en 15-17 uur
Vrijdag
15-17 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Over Monique Mijn reistips Beoordelingen

Ik werk graag met je samen om je vakantie of reis van A tot Z te laten aansluiten op je wensen. Goed om te weten; mijn prijzen zijn niet hoger dan de online aanbiedingen en je weet met wie je zakendoet. Je kunt me vóór, tijdens en na de vakantie of reis altijd bereiken. Voor een compleet reisvoorstel (of huisbezoek) reken ik slechts € 75,- offertekosten, echter besluit je de reis definitief bij mij te boeken, dan vervallen deze kosten. Wel zo eerlijk en transparant!

Al 31 jaar is reizen mijn grote liefde en mensen hierover adviseren en in begeleiden vind ik het leukste wat er is! Dit werk is mijn grote passie en ik doe dit dan ook met het allergrootste plezier.

Omdat ik altijd toegang heb tot een enorm aanbod van zowel Nederlandse als buitenlandse reisorganisaties (zie ook de partnerlijst onderaan de pagina), kan ik snel een concrete prijsvergelijking maken uit de beschikbare mogelijkheden. De reizen die je niet in het reguliere aanbod vindt, stel ik graag op maat met én voor je samen aan de hand van de wensen en het budget. Het boeken van een vakantie of reis is via mij uiteraard niet duurder dan via internet en je maakt automatisch gebruik van ervaring om het meeste uit je reis te halen! In samenwerking met één van mijn partners regelen we de mooiste vakantie of heerlijke reis. Voor een eerlijke prijs!

Doordat ik allround-adviseur ben, kan ik je altijd het gewenste bieden. Ik heb al enorm veel van de wereld gezien, natuurlijk binnen maar zeker ook buiten Europa. Scandinavië heeft echter een speciale plek in mijn hart, zoals velen van jullie al wel weten! Ook kun je bij mij terecht voor diverse groepsreizen, denk bijvoorbeeld aan groepen, vrienden, familie, maar ook als je als bedrijf iets te vieren hebt en er met het personeel op uit wilt.

Dus ben je op zoek naar een stedentrip, rondreis, cruise, winter adventure, zonvakantie of reis op maat? Laat het me gerust weten. Bij mij is je reis in goede handen. Aangesloten bij een grote en solide organisatie als TUI, neem ik de zorgen uit handen en is er alleen tijd om te genieten van de met zorg uitgekozen vakantie en/of reis.

Kortom;

  • Persoonlijk, deskundig, enthousiast en vertrouwd
  • Professioneel en eerlijk advies door jarenlange werk- en reiservaring
  • TUI at Home is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Compleet aanbod van reizen, verzekeringen en overige extra’s

Ik hoor graag of ik jullie vakantie mag regelen, want VAKANTIES MAKEN HET LEVEN LEUKER!

Tot gauw!

 

Om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden en zo goed mogelijk te antwoorden op jullie vragen m.b.t. bestaande boekingen wil ik jullie vriendelijk verzoeken, zoveel mogelijk te mailen op mailadres monique.berkenbosch@tuiathome.nl ipv messenger/whatsapp berichten te sturen.

Als je mij belt en het is géén direct noodgeval, dit dan graag binnen mijn werktijden doen:
Ma / di / do 10-12 uur
Di / do / vrij 15-17 uur

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
10-12 uur
Dinsdag
10-12 en 15-17 uur
Woensdag
gesloten
Donderdag
10-12 en 15-17 uur
Vrijdag
15-17 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
monique.berkenbosch@tuiathome.nl

Stuur Monique een bericht