Linda van Schaik

Schoonhoven Bel 06-12220083 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Ooievaarstraat Schoonhoven

Toon op kaart
Linda van Schaik
Over Linda Mijn reistips Beoordelingen

Tenerife

In Juli 2022 ben ik met Paul naar Tenerife geweest. We verbleven in hotel Guayarmina Princess**** aan de Costa Adeje. Een  groot adults only hotel, met een perfecte ligging aan strand en boulevard. Costa Adeje ligt aan een kilometerslange boulevard. Begint ongeveer bij Los Cristianos en eindigt bij La Caleta. Hiertussen ligt Playa de las Americas.

De stranden beginnen licht bij Los Cristianos en worden steeds donkerder richting La Caleta.

Een leuke excursie is een boottrip met Esther van Vliet van Atlantic Star Charters. Garantie op het zien van vele walvissen en dolfijnen. Ze vertrekt vanaf de haven van Playa de las Americas.

Wij hadden een auto gehuurd van Sunny Cars. Lekker touren over het eiland, met elke dag een andere baai, dorpje of uitzichtspunt. Natuurlijk met de auto door het Teide NP. Echt zo bijzonder, dit is een waar maanlandschap. Je kunt uitstappen en een stukje wandelen. Je kunt ook met de gondel omhoog om zo de vulkaan op te gaan. Onderweg zie je bordjes staan met hoe ver in welk jaar de lava gestroomd heeft, tijdens één van de vele uitbarstingen.

Tenerife kent naast de Costa Adeje nog veel meer leuke plaatsjes: Los Gigantes, Puerto de la Cruz, Las Teresitas. Maar ga ook zeker naar het Nationale Park Rural de Anaga, prachtige vergezichten. Hier kun je ook vele wandelingen maken.

Meer reistips

linda.van.schaik@tui.nl

Stuur Linda een bericht