Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Curacao toe aan zon, zee strand en meer…..

 

Bon Bini op Curacao!

De zon schijnt het hele jaar op Curacao, het windje vanaf zee werkt verkoelend. Het zeewater is het gehele jaar 26 graden of warmer.

Curacao is het grootste eiland van de ABC-eilanden. Ze spreken er Papiaments en ook Nederlands. Het hoogste punt van het eiland is de Christoffelberg 372 meter hoog. Curacao is een beetje Nederland met Nederlandse plaats- en straatnamen en de gekleurde handelshuizen aan het water.

Het eiland heeft natuurlijk de divi divi bomen, veel cactussen en struiken. Er is een ruige zee maar er zijn ook rustige baaien. De natuur is zeer afwisselend op het relaxte Curacao.

Buiten zon, zee en strand kun je ook cultuur snuiven op Curacao. Bezoek kleurrijk Willemstad, struin lekker door de straten en pak een terrasje. Het Kura Hulanda museum of Fort Amsterdam allebei een bezoekje waard. Beklim de Christoffelberg, vaar naar Klein Curacao om de bonte onderwaterwereld te ontdekken of ga quad rijden.

Wil je het hele eiland verkennen en ontdekken en zien dat Curacao meer is dan zon, zee en strand, huur dan een auto en cross lekker rond. Uiteraard kan ik deze huurauto voor je reserveren.

Het strand is nooit ver weg op Curacao!

 

 

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht