Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Genieten op het Griekse eiland Lefkas!

Lefkas mooie stranden, gezellige dorpjes, lekker eten het kan hier allemaal.

Witte stranden, helderblauw water, mooie rotspartijen dit kun je allemaal vinden op Lefkas. Een paar van de mooiste stranden liggen aan de westkust.

Nidri is de meest toeristische plaats op Lefkas, hier vind je souvenierwinkels en restaurantjes. Vanuit de haven kun je een bootje huren, snorkels mee, picknickmand inpakken en gaan voor een heerlijke dag op en in het water.  Nidri  heeft een kleine waterval die je kunt bezoeken. Een kleine wandeling vanuit het dorpje brengt je bij de Nidri Waterfalls hier kun je een verfrissende duik nemen, onderweg naar de waterval toe geniet je van het mooie landschap en de natuur.

Lefkas biedt over het gehele eiland veel mogelijkheden om te watersporten. Windsurfen doe je het beste in Vasiliki, helemaal in het zuiden van het eiland.

Een auto huren is eigenlijk een must, het eiland is niet groot maar wel heel leuk om rond te toeren. Onderweg vind je de meeste leuke strandjes en idylische  Griekse dorpjes waar je even een stop kunt maken voor een kopje koffie of een heerlijke lunch.

Voor een relaxt eiland kies je voor Lefkas!

 

 

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht