Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Ibiza The Happy Place!

Voor veel mensen is Ibiza: uitgaan, feestjes, dj’s en stappen tot in de late uurtjes. Maar dat is jammer, want Ibiza is veel meer dan dat. Tuurlijk, je kan er fantastisch uitgaan en je vermaken op de geweldige party’s die er zijn. Maar je kunt er ook een hele andere vakantie gaan houden.

Voor een ieder wat wils
Want ook een vakantie met kinderen is een aanrader op Ibiza. Want wat een geweldig eiland is dit zeg! Met een huurauto ( absoluut aan te raden) rij je naar de meest prachtige azuurblauwe baaien die het eiland verstopt heeft en waar de drukte ver te zoeken is. Of rij naar die schattige dorpjes en “Hippie” plekken, waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Denk aan de zonsondergang bij Cala Benirras. Hier komen op zondag de mensen bij elkaar en wordt er door de locals op trommels gespeeld met een prachtige zonsondergang op de achtergrond. Ik moet er wel bij zeggen, dat dit wel heel druk bezocht wordt. Maar als je hier aan het begin van de middag al komt en je lekker op het strand ligt te relaxen, dan heb je al wel een heel mooi plekje. De weg hier naar toe is al een hele belevenis. Op de terugweg kun je dan langs het dorpje Saint Gertrudis rijden, om in dit prachtige dorpje lekker te gaan eten in een van de restaurantjes. Die stuk voor stuk heerlijk eten voorschotelen.

Bijzonder uit eten
Wil je liever wat luxer eten en bovendien een onvergetelijk uitzicht hebben tijdens je diner? Dan is Amante een absolute aanrader. Reserveer dit wel van te voren, om teleurstelling te voorkomen. De gezellige Hippie markten op het eiland zijn ook leuk om te bezoeken, Las Dalias is hier een goed voorbeeld van. Lekker toeristisch, maar super veel leuke spulletjes. En dan nog een laatste tip die je echt bezocht moet hebben: La Paloma in San Lorenzo. Wat is dit een pachtige locatie. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Te veel om op te noemen.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht