Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Kleurrijk Mexico

Een rondreis naar Mexico gaat vrijwel altijd naar het schiereiland Yucatan. Deze regio biedt een prachtige mix van cultuur, natuur en witte zandstranden. Deze regio is ook veilig om te ontdekken met een huurauto wat de meeste toeristen hier ook doen.

Wat kom je zoals tegen als je door Mexico gaat reizen?

 

Een heleboel kleur! Van de prachtige groene natuur, bontgekleurde vogelsoorten, schitterende kolonialen gebouwen tot een blauwe zee.

De meeste reizen starten met een nachtje in de buurt van de luchthaven van Cancun, even bijkomen voordat de reis van start gaat. Daarna kun je meerdere kanten op. Begin je met het paradijselijke eiland Isla Holbox of ga je liever direct naar het prachtige stadje Valladolid? In de buurt vind je geweldige cenotes (verborgen grotten waar je kunt zwemmen).

Steden zoals Merida en Campeche zijn de moeite waard, onderweg kom je langs het beroemde (maar ook zeer toeristische) tempelcomplex Chitzen Itza. Vermijd je liever deze toeristische massa dan is het tempelcomplex van Calakmul de moeite waard tijdens je verblijf in de jungle.

Bacalar; het paradijselijke meer met 7 tinten blauw is uniek! Een mooi rustpuntje tijdens je rondreis.

Je kunt een rondreis door Mexico kort of lang maken en eindigen in één van de prachtige resorts aan de kust. De reis wordt volledig afgestemd op de wensen van jou en je reisgezelschap.  Nieuwsgierig geworden naar deze bestemming? Vul het formulier in op mijn website en ik neem contact met je op.

 

Klik op één van de afbeeldingen voor meer foto’s

Meer reistips

chantal.munoz@tuiathome.nl

Stuur Chantal een bericht