Martine Tomassen

Bunschoten-Spakenburg Bel 06-10531304 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Voorste Kamp 19 Bunschoten-Spakenburg

Toon op kaart
Martine Tomassen
Over Martine Mijn reistips Beoordelingen

Flamingo vriendjes op Aruba

Altijd al eens een flamingo van dichtbij willen spotten? Op Aruba kan het! Bezoek het Flamingo eiland en chill de hele dag met deze prachtige vogels!
Naast de flamingo’s ben je hier echt even van de bewoonde wereld en kom je even tot rust.

WAAR TE VINDEN?

De foto’s zal je vast wel eens voorbij hebben zien komen. Een flamingo van dichtbij in een azuurblauwe zee of op een hagelwit strand. Grote kans dat deze foto is genomen op Aruba!

Het eiland waar deze flamingo’s wonen verklap ik bij deze aan je. Dat is Renaissance Private Island. Het eiland is onderdeel van het gelijknamige hotel Renaissance gelegen in Oranjestad. Als hotelgast mag je onbeperkt gebruik maken van het eiland. Ook laten ze naast hotelgasten een aantal dagjesmensen toe om te genieten op het eiland. Wel vragen ze dan een prijs van zo’n 100 dollar per persoon.

PAK DE BOOT

Om op het eiland te komen dien je de speedboot te nemen. Deze vertrekt om de 15 minuten onder het hotel en als tweede halte verderop vanuit de haven. Het is zo’n 10 minuten varen en je gaat hard over de zee.

HET EILAND

Eenmaal aangekomen op het eiland verwelkomen de iguana ’s je van harte. Je kan kiezen uit 2 stranden. Iguana Beach en Flamingo Beach. Rara op welk strand zijn de flamingo’s?
Natuurlijk op flamingo beach. Op dit strand lopen 5 prachtige flamingo’s rond. Ze kunnen overal zijn maar dankzij hun felle roze kleur spot je ze meteen! Op het bruggetje staat een apparaat met voer. Hier kan je een muntje ingooien en wat speciaal voer in een bekertje uitdraaien. Zo worden ze je beste vriendjes!
Er zijn verschillende restaurantjes en barretjes te vinden op het eiland. Ook kan je er een privé cabana huren. Een heerlijk tropisch en romantisch dagje beleef je hier!

Benieuwd wat er nog meer te doen is op Aruba? Neem contact met me op voor de leukste tips!

Meer reistips

martine.tomassen@tuiathome.nl

Stuur Martine een bericht