Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Ontdek het prachtige Rome!

Bella Roma!

Rome biedt veel mogelijkheden en niet alleen op het gebied van cultuur.

Een bezoek aan Rome is zeer de moeite waard, je ziet vele hippe winkels, caf├ęs, bars, restaurants, pittoreske pleintjes met gezellige terrasjes en niet te vergeten het overheerlijke en wereldberoemde Italiaanse ijs.

De bekendste bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn:

Forum Romanum centrum van het Romeinse Rijk, Pantheon indrukwekkende koepelvormige tempel, Colosseum een arena met een bewogen geschiedenis, Trevi Fontein beroemde fontein in hartje stad, Spaanse Trappen zien en gezien worden dat doet u op de Spaanse Trappen. Campo dei Fiori centraal gelegen plein met een wekelijkse markt en wat niet mag ontbreken is natuurlijk Vaticaanstad met de St. Pietersbasiliek een absolute must om te zien. Van bovenaf heeft u een fantastisch uitzicht over Rome.

Wat kun je verder nog doen in Rome: een leuke fietstocht of wandeltour onder begeleiding maken. Het prachtige park Villa Borghese kun je bezoeken, hier komen ook veel locals om te genieten van het groen.

Alle bezienswaardigheden in Rome liggen op loopafstand. Mocht je niet alles willen lopen kun je uiteraard gebruikmaken van het metronet of City Sightseeing Tour op deze manier kun je op je eigen tempo de stad ontdekken ( Hop-on Hop-off ).

Alle excursies, entreekaarten, bus en/of museumkaarten kunnen voor vertrek gereserveerd worden.

 

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht