Openingstijden
Maandag
0900 -1800 uur
Dinsdag
0900 -1800 uur
Woensdag
0900 - 1800 uur
Donderdag
0900 - 2100 uur
Vrijdag
0900 - 2100 uur
Zaterdag
1000 -1700 uur
Zondag
Gesloten
Over Moniek Mijn reistips Beoordelingen

Hallo, welkom op mijn website! 

Mijn naam is Moniek Gommers ik ben een enthousiaste zelfstandig reisadviseur met de kracht van TUI at Home.

Vanaf eind jaren ’90 ben ik actief in de reisbranche. Wereldwijd heb ik veel bestemmingen en accommodaties bezocht en elk jaar komen hier weer nieuwe plekken bij. Elke reis moet bijzonder zijn en ik moet daar iets aan toe kunnen voegen, hetzij in persoonlijke begeleiding, aanvullende kennis of extra’s.

De wereld om ons heen is veranderd; u wilt uw vakantie uitzoeken wanneer het u schikt. U wilt assistentie door één iemand die uw wensen kent, en aanspreekbaar is voor vragen. Voor mij zijn de belangrijkste peilers kwaliteit en aandacht. Ik help u graag bij het vinden van een droomvakantie, passend bij uw wensen en tot in de puntjes geregeld!

En het oerwoud van kant-en-klaar reisaanbod op internet is tijdrovend en niet op maat en niet persoonlijk. Begin uw vakantie niet met stress, maar laat mij u het werk uit handen nemen! De service die ik te bieden heb is: op een prettige manier meedenken, de beste deal voor u uitzoeken en u attenderen op de mogelijkheden die er zijn. Een greep uit mijn aanbod: zonvakanties, wintersport, stedentrips, cruises, familiereizen, singlereizen, jongerenreizen, rondreizen per (huur)auto/camper of onder leiding van een (privé)gids, maatwerkreizen en zakelijke reizen.

Niet voor niets heb ik ervoor gekozen om zelfstandig reisadviseur te worden, mijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ik u eerst wil leren kennen. U heeft te maken met één contact persoon die uw wensen kent en die u direct kunt bereiken, ook ’s avonds. Die service mag u van een persoonlijk reisadviseur verwachten.

Over de kosten van mijn dienstverlening hoeft u zich geen zorgen te maken, u betaalt namelijk niets extra en bent zeker niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau of via internet. Het is niet duurder, maar wel veel gemakkelijker. Ik baseer mijn vakanties op het aanbod van vrijwel alle bekende reisorganisaties en natuurlijk de prachtige reizen van TUI, Nederlands grootste reisaanbieder. Allemaal vallend onder de garanties en zekerheden van de ANVR en SGR.

De voordelen van een persoonlijk reisadviseur op een rij:

·     Ontspannen uw vakantie uitzoeken, met eerlijk reisadvies.
·     Flexibel, ik bezoek u wanneer het u uitkomt.
·     Direct telefonisch bereikbaar, geen callcenter of wachttijden.
·     Van pakketreizen tot reizen op maat.
·     Prijs- en reisvergelijkingen.
·     De juiste contacten ook met Duitse touroperators
·     Volledig onafhankelijk en objectief.
·     Garantie van ANVR en SGR en IATA

Mijn werkwijze:   

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw reiswensen; dit kan via de telefoon, e-mail, bij u thuis of op locatie. Op een tijdstop wanneer het u uitkomt, ook buiten kantooruren. Mijn hulp inschakelen is zeker niet duurder dan boeken op internet of via een reisbureau. Sterker nog, omdat TUI at Home met veel organisaties samenwerkt kan ik een reis soms zelfs nog voordeliger aanbieden.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Heel graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Moniek Gommers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klantbeoordelingen

De accomodatie was super! Helemaal naar wens: mooi laagbouw hotel met mooie verzorgde tuin, direct aan zee. Goed naar onze wensen geluisterd!

Maaike van Dreumel

Hoi Moniek, Monique en ik hebben een geweldige vakantie gehad. Prachtig hotel en de ligging was voor ons super. We hebben heel wat stappen gelopen ,heerlijk….

Carla Thijssen Coenen

Niet lang voor de meivakantie besloten we toch op vakantie te willen. We wilden het liefst all inclusive naar een zonnige bestemming. Moniek kwam toen…

Barry en Kirsten
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
0900 -1800 uur
Dinsdag
0900 -1800 uur
Woensdag
0900 - 1800 uur
Donderdag
0900 - 2100 uur
Vrijdag
0900 - 2100 uur
Zaterdag
1000 -1700 uur
Zondag
Gesloten
moniek.gommers@tuiathome.nl

Stuur Moniek een bericht