Sharella van den Berg

Rotterdam Bel 06-21472428 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rietkerkweg 3066 TN Rotterdam

Toon op kaart
Sharella van den Berg
Over Sharella Mijn reistips Beoordelingen

The City of Gold – Dubai

The City of Gold – Dubai

Het straatbeeld in Dubai wordt bepaald door wolkenkrabbers en ‘bigger is better’ is hier wel echt het motto. In Dubai vind je de hoogste wolkenkrabber, de grootste golfbaan, de grootste fontein, het grootste winkelcentrum, de grootste overdekte skihal en het grootste vliegveld ter wereld.

In Dubai kan je een strandvakantie combineren met een bruisende stad. In de wintermaanden de zon opzoeken? Voor jouw privé-vakantie is Dubai dan zeker de moeite waard.

Maar denk ook eens aan Dubai als jij als werkgever op zoek bent naar een toffe bestemming. De hotels zijn er uitstekend, de restaurants fantastisch, Dubai biedt een hoog service-level, genoeg faciliteiten voor workshops/presentaties en er zijn tal van (unieke, exclusieve) activiteiten te doen met jouw team/bedrijf. Uitstekend geschikt dus voor een personeelsuitje, (zakelijke) groepsreis en/of incentive.

Zelf heb ik Dubai meerdere keren gezien, zowel vakanties als groepsreizen/incentives er naar toe mogen organiseren en sta ik te popelen om jouw reis naar wens in te vullen.

Meer reistips

sharella.van.den.berg@tuiathome.nl

Stuur Sharella een bericht