Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Mexico, Mexicoooo!

Mexico is het land van liefde en van zon!

Mexcio heeft prachtige stranden waar je uren kunt wegdromen op je strandbedje met een lekkere cocktail. Toch zou het zonde zijn om te blijven liggen. Bezoek ook het boeiende binnenland en waan je in vervlogen (Maya) tijden.

Op Yucatan kun je geweldig grotduiken. Het is een bijzondere ervaring om de jungle in te rijden en vervolgens je duikpak aan te trekken. Heb je minder ervaring met duiken maak dan een duik in de vele Cenotes die ook een onvergetelijke ervaring bieden, zeer de moeite waard echt adembenemend mooi!

Bezoek de de legendarische Mayastad Chichén Itzá, het beroemdste en best gerestaureerde piramidecomplex van Mexico. Of bezoek Tulum, de enige Maya stad aan zee. Beide een bezoek meer dan waard.

Cancun is een zeer bekende badplaats die erg populair is onder de Amerikaanse studenten. Zoek je iets meer rust dan zou ik zeker Playa del Carmen aanraden, verblijf daar in één van de mooie RIU hotels en je vakantie is geslaagd! Wil je een combi van zon,zee en strand en een prachtig achterland bezoek dan Puerto Vallarta!

Autohuur is ook prima te doen in Mexico, goede wegen en duidelijke aanduiding van de routes.

Kortom Mexico is een leuke bestemming!

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht