Lucille Zirkzee

Eindhoven Bel 06-41153066 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Brabis 4 5641 JV Eindhoven

Toon op kaart
Lucille Zirkzee
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Over Lucille Mijn reistips Beoordelingen

TUI at Home Lucille Zirkzee: uw vakantie begint hier!

Persoonlijke service en altijd antwoord op al uw vragen over uw vakantie!

Het is vrij gemakkelijk om online even zelf je vakantie te boeken. Alles ontvang je digitaal en als je een vraag hebt bel je even naar de klantenservice, waar je na 10 minuutjes wachten alsnog je vraag kunt stellen.

Althans, dat hoop je. Denk eens terug aan de afgelopen twee jaar, toen alles in het teken stond van Corona.

Je hebt je vakantie online geboekt, je hebt letterlijk uren in de wacht gestaan bij een klantenservice toen je duidelijkheid wilde over je vakantie, over de annuleringen, de reisvoucher, de betaling, de restitutie of, omdat je na dagen, soms weken wachten, nog steeds geen reactie hebt gekregen op de mail die je had gestuurd.

Wil je dit niet nog eens meemaken, dan boek je voortaan je vakantie bij TUI at Home Lucille Zirkzee: de lijnen zijn kort, u krijgt objectief, deskundig advies, u kunt rekenen op persoonlijke service en ik ben voor u bereikbaar op de momenten dat het echt nodig is.

Dit ben ik

Mijn naam is Lucille Zirkzee en ik werk met veel plezier en passie als zelfstandig reisagent in mijn eigen reiskantoor in Eindhoven. Hier zoek ik de leukste vakanties uit en stel ik de mooiste reizen samen. Ik boek uw vakantie alsof het mijn eigen vakantie is.

Als het mogelijk is, bezoek ik elk jaar nieuwe bestemmingen, ga ik naar product presentaties en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste reistrends zodat ik u goed kan adviseren. Zonvakanties, bus-trein-vlieg-auto-droomreizen, stedentrips, cruises, vakantieparken, campings, hotels, vakantiehuizen, dichtbij huis in eigen land, bestemmingen in Europa of verre bestemmingen, tickets, toegangskaarten, autohuur, ik regel alles voor uw reis.

Mijn reiskantoor is gevestigd in Tongelre en gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen. Een afspraak op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, is ook mogelijk. Evenals het bespreken van uw ideeën en wensen via de mail, telefonisch of whapp.

Uw voordeel: alle service voor een zorgeloze vakantie! Gratis.

Boekt u bij TUI at Home Lucille Zirkzee uw vakantie dan zorg ik ervoor dat alles wat geregeld dient te worden ook geregeld is, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Objectief, hulp bij het invullen of aanvragen van benodigde documenten, voor u bereikbaar als dat nodig is, prijsvergelijk en in verhouding toch niet duurder dan zelf je vakantie regelen.

U betaalt voor uw vakantie dezelfde prijs als wanneer u zelf online of via het reisbureau boekt, mijn persoonlijke service krijgt u er gratis bij!

Boek wijs en reis veilig

Bij het boeken van een reis is het in deze tijd erg belangrijk dat je professioneel advies inwint over de maatregelen die mogelijk op de bestemming van toepassing zijn. En dat je op de hoogte bent van de inreis voorwaarden, die per land verschillen. Wel of niet testen, QR code?? Moet je een reisverzekering afsluiten, zo ja, welke? Zowel TUI als diverse andere bekende reisorganisaties hanteren soepele omboek- en annuleringsregelingen. Ik zie het als mijn taak om u hierin goed te begeleiden en te informeren. Samen regelen we alles voor uw reis, we houden de reisadviezen in de gaten en we zorgen samen voor het invullen of aanvragen van de juiste documenten, die ook weer verschillen per bestemming. Hiervoor betaalt u niets extra. Dat is nog eens service!

De reisadviezen

Heeft u een pakketreis geboekt en kan de reisonderneming de reis niet uitvoeren, dan kunt u uw vakantie omboeken of ontvangt u, mits er geen sprake is van afwijkende voorwaarden, de reeds betaalde reissom terug. Verandert het reisadvies voor een bestemming en bent u ter plaatse dan zorgt de reisonderneming ervoor, indien dit nodig is, dat u weer veilig thuis komt.

Klik hier hier  voor het actuele reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Zekerheid

Als zelfstandig reisadviseur bij TUI at Home bied ik u de garantie van aansluiting bij ANVR, (Z)SGR en het Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via TUI at Home.

Vakantieplannen?

Heeft u vakantieplannen? Maak een afspraak! In mijn reiskantoor, waar u van harte welkom bent of op een andere nader te bepalen locatie. Ook via de mail, telefonisch of whapp kunnen we bespreken wat uw wensen of ideeën zijn. Ik probeer een passend reisvoorstel te maken. U krijgt een objectief advies. Naar aanleiding van het voorstel kunt u aangeven of en wat er nog aangepast moet worden, tot het geheel naar uw wens is!

Ik kijk ernaar uit om samen uw leukste vakantie uit te zoeken!

 

TUI at Home Lucille Zirkzee: uw vakantie begint echt hier!

Klantbeoordelingen

Ik heb een stedentrip naar Rome geboekt en Lucille heeft mij aan huis snel en goed geadviseerd voor wat betreft het hotel, de reserveringen van…

Nanny de Winter

Vanaf het eerste telefonische contact had ik een goede indruk van Lucille. Ze luisterde, stelde goede vragen en kwam direct op 1 lijn met me….

Cindy

Een hele fijne vakantie gehad in Kreta, met name dankzij Lucille. Fijne communicatie vooraf, tijdens en na de reis. Alles was super geregeld en we…

Renee
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
lucille.zirkzee@tui.nl

Stuur Lucille een bericht