Lucille Zirkzee

Eindhoven Bel 06-41153066 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Brabis 4 5641 JV Eindhoven

Toon op kaart
Lucille Zirkzee
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Over Lucille Mijn reistips Beoordelingen

TUI at Home Lucille Zirkzee: jouw vakantie begint hier!

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantie of een bijzondere reis? Maak het jezelf makkelijk en schakel mij in als jouw persoonlijke reisadviseur!

Persoonlijke service en altijd antwoord op al je vragen over jouw vakantie!

Boek je bij TUI at Home Lucille Zirkzee je vakantie dan zorg ik ervoor dat alles wat geregeld dient te worden ook geregeld is, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten. De lijnen zijn kort, je hebt 1 contactpersoon waardoor het makkelijk is om in contact te komen.

Wie ben ik

Met veel plezier en passie werk ik als zelfstandig reisagent in mijn eigen reiskantoor in Eindhoven. Hier zoek ik de leukste vakanties uit en stel ik de mooiste reizen samen. Ik boek jouw vakantie alsof het mijn eigen vakantie is. Mijn reiskantoor is gevestigd in Tongelre en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen. Een afspraak maken op een andere locatie, bijvoorbeeld bij je thuis, is ook mogelijk. Evenals het bespreken van je ideeën en wensen via de mail, telefonisch of whapp.

De naam TUI at Home doet vermoeden dat ik alleen reizen van TUI boek maar niets is minder waar, ik boek reizen bij meer dan 70 verschillende organisaties, zowel Nederlandse als Duitse en Belgische reisorganisaties. Als het mogelijk is, bezoek ik elk jaar nieuwe bestemmingen, ga ik naar product presentaties en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de bestemmingen en accommodaties zodat ik je goed kan adviseren.

De reizen die je niet in het reguliere aanbod vindt, stel ik graag op maat met en voor je samen aan de hand van jouw wensen en het budget.

Wat kun je verwachten

Persoonlijke service, die veel verder gaat dan een klik op de knop ‘deze vakantie boeken’!
Eenmaal geboekt dan informeer en adviseer ik je over alles wat van belang is voor jouw vakantie. En help ik met het afsluiten van de verzekeringen, het reserveren van stoelen of extra bagage aan boord, (privé) transfers, het huren van een auto, het aanvragen van een visum of het reserveren van een parkeerplaats op de luchthaven.
Voordat je op reis gaat zorg ik dat je al ingecheckt bent voor je vlucht (indien van toepassing) en kom ik nog even langs met jouw/jullie vakantietasje met daarin naast alle reisbescheiden, eventueel kofferlabels en ook altijd een aantal persoonlijke presentjes die van toepassing zijn op je vakantie.

Wat zijn de kosten

Je betaalt voor je vakantie dezelfde prijs als wanneer je zelf online of via het reisbureau boekt, mijn persoonlijke service krijg je er gratis bij!
Voor een maatwerkreis (dus, de reizen die je niet in het reguliere aanbod vindt) reken ik slechts € 50,- offertekosten, echter besluit je de reis definitief bij mij te boeken, dan vervallen deze kosten. Eerlijk en transparant.

Zekerheid

TUI at Home is aangesloten bij de ANVR, het SGR en is lid van het Calamiteitenfonds.

Vakantieplannen?

Heb je vakantieplannen? Maak een afspraak met jouw persoonlijk reisadviseur! In mijn reiskantoor, waar je van harte welkom bent of op een andere nader te bepalen locatie. Ook via de mail of telefonisch kunnen we bespreken wat jouw wensen of ideeën zijn. Je krijgt een objectief advies. Naar aanleiding van het voorstel kun je aangeven of en wat er nog aangepast moet worden, tot het geheel naar jouw wens is!

Ik kijk ernaar uit om samen jouw leukste vakantie uit te zoeken!

 

TUI at Home Lucille Zirkzee: jouw vakantie begint echt hier!

Klantbeoordelingen

Ik heb een stedentrip naar Rome geboekt en Lucille heeft mij aan huis snel en goed geadviseerd voor wat betreft het hotel, de reserveringen van…

Nanny de Winter

Vanaf het eerste telefonische contact had ik een goede indruk van Lucille. Ze luisterde, stelde goede vragen en kwam direct op 1 lijn met me….

Cindy

Een hele fijne vakantie gehad in Kreta, met name dankzij Lucille. Fijne communicatie vooraf, tijdens en na de reis. Alles was super geregeld en we…

Renee
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
lucille.zirkzee@tui.nl

Stuur Lucille een bericht